To je to što me zanima!

Ruskom milijunašu djeca traže žene između 2000 kandidatinja

Što ova radi u showu. Tata voli mlađe i zgodne, s ovom će mu biti dosadno, rekla je Šerbininova kći (16) za kandidatkinju (40). Djeca su bila gruba i prema drugim kandidatkinjama. Neke su nazvali "nakazama"
Vidi originalni članak

Konstantin Šerbinin (54), ruski multimilijunaš koji se obogatio na naftnom biznisu je prepustio djeci da mu izaberu ženu i to u showu ‘Millionaire for Marriage’. Šerbinin ima tri kćeri i dva sina te kaže kako im vjeruje da će između 2000 kandidatkinja izabrati onu pravu. Dok stariji sin vodi posao, otac kćeri i mlađi sin su se upustili u traženje nove mladenke. Gledatelji su optužili producente jer se emisija koja bi trebala biti o ljubavi, pretvorila u bitku za milijunaša koji će pobjednici osigurati lagodan život.

Prema pravilima natjecateljice prije nego upoznaju neženju moraju uvjeriti njegovu djecu da su one to zavrijedile. Žene su prvo izlazile pred djecu milijunaša i oni su nekoliko sekundi komentirali njihov izgled i njihovu dob. Većinu njih djeca su odbila na ružan i ponižavajući način. 

- Što ova radi u showu. Tata voli mlađe i zgodne, s ovom će mu biti dosadno - rekla je Šerbininova kći (16) za kandidatkinju (40). 

- Nisi prikladna za nas. Tata voli visoke cure no ti si previsoka. Bila bi dobra kandidatkinja za našeg brata Konstantina, ali nažalost tražimo kandidatkinju za našeg oca. Doviđenja - rekla je kći Olga (20), natjecateljici Ekaterini koja je odbojkašica. Olga je nakon toga rekla i da je bila jako stroga jer ne trebaju "nakaze u svojem domu".

Natjecateljice će kroz show osjetiti kako je to živjeti u luksuzu, ali će i morati proći detektor laži i odati tajne koje bi najradije zaboravile. Na kraju, pobjednica će dobiti bračnu ponudu od  Šerbinina, a na njoj je onda da ju prihvati ili ne. Konstantin Šerbinin je bio u braku i razveo se pet puta. Bio je i u tri ozbiljnije veze koje nisu završile brakom. Kaže kako on očito ne vidi razliku između poštenih žena i onih koje samo žele njegovo bogatstvo pa bi sada njegova djeca trebala biti ta koje će odlučiti koja želi novac, a  koja od natjecateljica traži pravu ljubav, prenosi OddityCentral. 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • trnovački_napoleon 24.05.2018.

    Višak novaca u džepu, manjak mozga u glavi i puno dosade, i to sve garnirano sa kriminalom..Užas...

  • 23.05.2018.

    dabogda imali pa nemali! otac vam lopovlukom a ne biznisom dosao do milijuna, a vi necete znati kako je 10 rubalja zaraditi, a usudjujete se biti tako bahati....

  • 23.05.2018.

    Ove bogataše razumijem da im je dosadno u životu...ali ne razumijem žene koje su se javila na "natječaj"

Komentiraj...
Vidi sve komentare