Obavijesti

Viral

Komentari 11

Ruskom milijunašu djeca traže žene između 2000 kandidatinja

Ruskom milijunašu djeca traže žene između 2000 kandidatinja
1

Što ova radi u showu. Tata voli mlađe i zgodne, s ovom će mu biti dosadno, rekla je Šerbininova kći (16) za kandidatkinju (40). Djeca su bila gruba i prema drugim kandidatkinjama. Neke su nazvali "nakazama"

VIDEO

Konstantin Šerbinin (54), ruski multimilijunaš koji se obogatio na naftnom biznisu je prepustio djeci da mu izaberu ženu i to u showu ‘Millionaire for Marriage’. Šerbinin ima tri kćeri i dva sina te kaže kako im vjeruje da će između 2000 kandidatkinja izabrati onu pravu. Dok stariji sin vodi posao, otac kćeri i mlađi sin su se upustili u traženje nove mladenke. Gledatelji su optužili producente jer se emisija koja bi trebala biti o ljubavi, pretvorila u bitku za milijunaša koji će pobjednici osigurati lagodan život.

Prema pravilima natjecateljice prije nego upoznaju neženju moraju uvjeriti njegovu djecu da su one to zavrijedile. Žene su prvo izlazile pred djecu milijunaša i oni su nekoliko sekundi komentirali njihov izgled i njihovu dob. Većinu njih djeca su odbila na ružan i ponižavajući način. 

- Što ova radi u showu. Tata voli mlađe i zgodne, s ovom će mu biti dosadno - rekla je Šerbininova kći (16) za kandidatkinju (40). 

- Nisi prikladna za nas. Tata voli visoke cure no ti si previsoka. Bila bi dobra kandidatkinja za našeg brata Konstantina, ali nažalost tražimo kandidatkinju za našeg oca. Doviđenja - rekla je kći Olga (20), natjecateljici Ekaterini koja je odbojkašica. Olga je nakon toga rekla i da je bila jako stroga jer ne trebaju "nakaze u svojem domu".

Natjecateljice će kroz show osjetiti kako je to živjeti u luksuzu, ali će i morati proći detektor laži i odati tajne koje bi najradije zaboravile. Na kraju, pobjednica će dobiti bračnu ponudu od  Šerbinina, a na njoj je onda da ju prihvati ili ne. Konstantin Šerbinin je bio u braku i razveo se pet puta. Bio je i u tri ozbiljnije veze koje nisu završile brakom. Kaže kako on očito ne vidi razliku između poštenih žena i onih koje samo žele njegovo bogatstvo pa bi sada njegova djeca trebala biti ta koje će odlučiti koja želi novac, a  koja od natjecateljica traži pravu ljubav, prenosi OddityCentral. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Najbizarnije igrice Hrvata u krevetu: Probali su s puževima. Zapeli su mu, znate već gdje...
PUŽ MUŽ VADI ROGE VAN!

Najbizarnije igrice Hrvata u krevetu: Probali su s puževima. Zapeli su mu, znate već gdje...

Dežurni liječnik zasukao je rukave i pokušao ih je 'evakuirati', no spašavanje je propalo. Pokušali su i druge tehnike, a da stvar bude gora, muškarcu je partnerica u uretru ugurala i kapaljku!

VIDEO Proljetna snježna idila na Sjevernom Velebitu: Zavižan zabijelilo 27 centimetara snijega
zima u proljeće

VIDEO Proljetna snježna idila na Sjevernom Velebitu: Zavižan zabijelilo 27 centimetara snijega

Sjeverni Velebit - Iako smo u kalendarskom proljeću, na Velebitu je prava zima. U noći s ponedjeljka na utorak na Zavižanu je palo 27 centimetara snijega. -Cesta od Babića Siče nije očišćena i nije prohodna za osobna vozila i autobuse. Kako se danas i sutra očekuju nove snježne padaline, trenutno ne preporučujemo posjet Parku-, napisali su iz Nacionalnog parka Sjeverni Velebit. Kako snježna idila izgleda koncem travnja, pogledajte u videu
Usred groblja u Slatini ovaj tip pere auto: 'Riješio se punice'
URNEBESNI KOMENTARI

Usred groblja u Slatini ovaj tip pere auto: 'Riješio se punice'

'Joj pa i u Austriji se tako radi', napisao je jedan korisnik društvene mreže. 'Čovjeku se nešto prosulo po tepihu pa ispire...', dodao je drugi