To je to što me zanima!

Stiže nam toplinski val: Ima li negdje organiziranog dočeka?

Gotovo posvuda postoji opasnost od toplinskog vala, no zašto bi nas ta vijest nešto posebno iznenađivala? Tražili smo ljeto, evo nam ga, makar bilo prokleto!
Vidi originalni članak

Hrvatska je već treći dan u toplinskom valu i to vam može, ako već nije, donijeti tegobe za glavu.

Za posljednji dan mjeseca srpnja najviša će temperatura u zemlji biti 34 stupnja. Ljeto je doista poprimilo svoj tipični oblik, iako mu sedmi mjesec uopće nije bio nalik.

'ALTERNATIVNA' PROGNOZA Neki to ne vole vruće: Hrvat i dalje stenje jer je toplo vrijeme

Do ponedjeljka će u većini zemlje biti vruće i sparno pa se izlazak na sunce tijekom sutrašnjeg dana karakterizira kao ponašanje nepopularno.

U mnogim krajevima zbog toplinskog vala postoji opasnost za zdravlje, spasit ćete se ako u hladu s još hladnijim pićencima organizirate slavlje.

U petak će na istoku Hrvatske biti nestabilno pa će ponegdje biti i pljuska s grmljavinom, uz sunčano vrijeme silno. I za Istru i gorje stoje upozorenja za pljusak s grmljavinom, javljamo vam, da ne bi prerano krenuli u potragu borovom hladovinom.

'ALTERNATIVNA' PROGNOZA Vidi vraga, stiglo ljeto! Sretan toplinski udar svima koji slave

Već treća topla noć u nizu rijetkost je i zahtjeva podrobniju analizu

I u središnjoj Hrvatskoj bit će iznadprosječno vruće, ali ono što je rijetkost je to što već treću toplu noć u nizu sparina u glavu tuče.

Za zdravlje moguće opasna iznadprosječna toplina nastavit će se i u Dalmaciji, vjerujte ovoj informaciji! Temperatura mora od 23 do 25 stupnjeva, a ponegdje i više od navedenih brojeva.

Čuvajte glavu, a sada vam signaliziram odjavu!

Idi na 24sata

Komentari 21

  • rimad001 31.07.2020.

    nemojte se nadati vručinama . sutra idem na more. tako da što je grijalo je grijalo

  • 31.07.2020.

    Gdje su kockice na brojevima?Uzasnut sam

  • 31.07.2020.

    A kad bude vruće ak ne bude sada, sve je to ok, jedino nije ok da ovaj izopaćeni virus opstaje na tolikim vručinama, haha

Komentiraj...
Vidi sve komentare