To je to što me zanima!

Tako da uvijek zna gdje mu je: Hrvati poslali Putinu kišobrane

U znak zahvalnosti za gostoprimstvo za održavanje Svjetskog prvenstva u nogometu, hrvatska firma koja proizvodi pametne kišobrane poslala je ruskom predsjedniku koristan dar - 10 svojih kišobrana
Vidi originalni članak

Proglašenje pobjednika nakon finalne utakmice reprezentacija Hrvatske i Francuske bilo je spektakularan događaj, koji nije pokvarila ni snažna kiša. Iznad stadiona u Moskvi otvorilo se nebo taman kako su hrvatska predsjednica Kolinda Grabar Kitarović i francuski i ruski predsjednici Emmanuel Macron i Vladimir Putin čestitali igračima na uspjehu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U tom vrlo emotivnom trenutku, nikome nije smetao žestoki pljusak, no mediji su odmah uočili da je Putin jedini od svih šefova država dobio kišobran. Svi ostali, uključujući i našu predsjednicu, ostali na otvorenom i izloženi prolomu oblaka. 

'ZAR DAME NEMAJU PREDNOST?' Putin na žestokom udaru: Kako si to mogao napraviti Kolindi?

Kako se to više ne bi ponovilo, tvrtka Kisha iz Rijeke, koja proizvodi pametne kišobrane, ruskom je predsjedniku Putinu na poklon poslala deset svojih pametnih kišobrana.

Izvršni direktor Kishe Goran Čandrlić i suosnivač Andrija Čolak, u znak zahvale za rusko gostoprimstvo za održavanje Svjetskog prvenstva poslali su kišobrane koji imaju ugrađeni GPS pa ih je uvijek lako pronaći u slučaju da pokraj vas na kiši stoji premijer ili predsjednik države.

SUZE U SVLAČIONICI 'Malo je falilo...': Predsjednica čestitala igračima i - zaplakala

Uz kišobran dolazi i aplikacija za pametni telefon koja javlja da se sprema kiša, što je prilično zgodna stvar ako organizirate veliki sportski događaj na koji dolaze milijuni ljudi diljem svijeta, a pored vas stoje predsjednici država, piše Total Croatia News.  

Idi na 24sata

Komentari 24

  • morioni 19.07.2018.

    Ne možemo bez toga da se sramotimo???? Putin je znao (odnosno njegovo osiguranje) gdje je njegov kišobran, a osiguranje naše predsjednice nije doraslo zadatku!

  • pravica3 19.07.2018.

    a tko je naručio kišu na dočeku vatrenih ?????....to su možda francuzi krivi ???....ah, što smo mi rvati brzopleti i nepromišljeni...ovo čak nije ni dobra šala, a kamoli ideja ...svašta...vratit će se to nama zbog ovih kišobrana i onoga tko je tu ideju odobrio ...loooošeeee....loše....

  • scot 19.07.2018.

    Pa ona bolje da je ponjela kisobran sa sobom nego muža od njega nije bilo koristi nikakve z drugima se ljubi a on sto bi se reklo pokiso ko mis😁😁

Komentiraj...
Vidi sve komentare