To je to što me zanima!

VIDEO Turisti na Pelješcu palili vatru ispod borova na plaži. Došetao im čovjek i ugasio ju

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Dvoje mladih turista razvuklo je stolce i zapalilo si vatricu ispod borovih drveća, pa ih je lokalni čovjek upozorio da ugase. Nisu ga poslušali, a onda im je za par minuta došao s kantom morske vode, kaže nam čitateljica
Vidi originalni članak

I dok traje borba vatrogasaca s buktinjom kod Dubrovnika u kojem je život izgubio vatrogasac JVP-a Dubrovački vatrogasci, dvoje ljudi na Pelješcu odlučilo je na plaži zapaliti vatru.

POGLEDAJTE VIDEO: Ugasio im vatru kantom morske vode

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kako nam je rekla čitateljica koja ih je snimila, navodno se radi o turistima, a prizor se dogodio u nedjelju predvečer.

- Dvoje mladih turista razvuklo je stolce i zapalilo si vatricu na plaži ispod borovih drveća, pa ih je lokalni čovjek upozorio da ju ugase. Budući da je nisu ugasili, za par minuta im je došao s kantom morske vode i polio im vatru - rekla nam je čitateljica, dodavši da su dvoje i čovjek s kantom još malo nastavili raspravljati.

TRAGEDIJA KOD DUBROVNIKA Vatrogasci se opraštaju od svog kolege: 'Goran je bio prijatelj, ostavio je trag, širio pozitivu...'

- Bilo je zabrinjavajuće. Kad se sjetim požara na Pelješcu 2015. i vidim kako oni ovdje pale, gledala sam to sa zgražanjem. Poptuno podržavam čovjeka koji im je ugasio vatru - dodaje čitateljica, koja je na Pelješac došla na ljetovanje.

UTVRĐUJU UZROK POŽARA Božinović nakon tragične smrti vatrogasca: 'Goran je poginuo kao heroj, ovo je tužan dan'

- Ostali su sjediti i krenuli tipkati po mobitelu. Nije bilo nikakvog nasilja između njih. Mislila sam da će netko zvati policiju no nitko nije došao u iduća dva sata koliko smo tamo ostali - zaključila je naša sugovornica, koja je potencijalno opasni prizor snimila na plaži Žuljana na Pelješcu.

Idi na 24sata

Komentari 61

  • Dalibor0704 02.08.2022.

    Tek kada izgori 150 hektara dolazi policija u istragu.

  • kadćekraj 01.08.2022.

    Fiju brijuuu

  • genadij500 01.08.2022.

    Ja bi im dal kaznu 1000 eura zamolil ih da napuste Hrvatsku.

Komentiraj...
Vidi sve komentare