Viral

Komentari 61

VIDEO Turisti na Pelješcu palili vatru ispod borova na plaži. Došetao im čovjek i ugasio ju

VIDEO Turisti na Pelješcu palili vatru ispod borova na plaži. Došetao im čovjek i ugasio ju

Dvoje mladih turista razvuklo je stolce i zapalilo si vatricu ispod borovih drveća, pa ih je lokalni čovjek upozorio da ugase. Nisu ga poslušali, a onda im je za par minuta došao s kantom morske vode, kaže nam čitateljica

I dok traje borba vatrogasaca s buktinjom kod Dubrovnika u kojem je život izgubio vatrogasac JVP-a Dubrovački vatrogasci, dvoje ljudi na Pelješcu odlučilo je na plaži zapaliti vatru.

POGLEDAJTE VIDEO: Ugasio im vatru kantom morske vode

Kako nam je rekla čitateljica koja ih je snimila, navodno se radi o turistima, a prizor se dogodio u nedjelju predvečer.

- Dvoje mladih turista razvuklo je stolce i zapalilo si vatricu na plaži ispod borovih drveća, pa ih je lokalni čovjek upozorio da ju ugase. Budući da je nisu ugasili, za par minuta im je došao s kantom morske vode i polio im vatru - rekla nam je čitateljica, dodavši da su dvoje i čovjek s kantom još malo nastavili raspravljati.

- Bilo je zabrinjavajuće. Kad se sjetim požara na Pelješcu 2015. i vidim kako oni ovdje pale, gledala sam to sa zgražanjem. Poptuno podržavam čovjeka koji im je ugasio vatru - dodaje čitateljica, koja je na Pelješac došla na ljetovanje.

- Ostali su sjediti i krenuli tipkati po mobitelu. Nije bilo nikakvog nasilja između njih. Mislila sam da će netko zvati policiju no nitko nije došao u iduća dva sata koliko smo tamo ostali - zaključila je naša sugovornica, koja je potencijalno opasni prizor snimila na plaži Žuljana na Pelješcu.