To je to što me zanima!

Blogovi o majčinstvu postaju unosan posao - ove dvije majke zarađuju preko 400.000 kuna

Sophie Taylor i Holly Gee, dvije najbolje prijateljice, postale su vrlo utjecajne mame na Instagramu zahvaljujući objavljivanju iskrenih objava i videozapisa na njihovom blogu i društvenim medijima
Vidi originalni članak

Na svom Instagram profilu 'Life Of Mummies', Sophie Taylor i Holly Gee dijele detalje o kojima većina drugih mama ne govori jer im možda nije ugodno o tome javno pričati.

No, među prljavim pelenama i vrlo eksplicitnim detaljima, postale su i jedne od najglamuroznijih mama  na internetu zahvaljujući svom modnom ukusu.

POGLEDAJTE VIDEO (sedam najčešćih pogrešaka koje roditelji rade)
Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ove dvije mame koje žive u blizini Watforda u Hertfordshireu, Velika Britanija, ispričale su kako su slučano pokrenule posao vrijedan preko 400.000 kuna.

Kako je sve počelo?

Sophie (32) je jednom bila pjevačica u ženskom bendu Dolly Rockers, a sada je poznatija po svojim objavama o majčinstvu. U međuvremenu, 31-godišnja Holly radila je u PR-u za zdravlje, ljepotu i fitness. 

Iako su sada nerazdvojne, njihovo upoznavanje nije bilo najbolje.

TOP 10 VJEŽBI Svaka žena želi noge Victorijinih anđelica: Zumba, čučnjevi, ali i pilates vaši su glavni saveznici

- Sophie je bila najbolja prijateljica s mojim suprugom Adamom. Zajedno su odrastali. Kada sam upoznala Adama stalno sam razmišljala tko je ta cura i zašto je ona najbolja prijateljica mom dečku - ispričala je Holly.

Međutim, sve se promijenilo kada su prije točno tri godine obje zatrudnjele. Obje su bile neugodno iznenađene nedostatkom informacija za novopečene mame na internetu.

- Nismo imale gdje pronaći sve iskrene i stvarne informacije za mame. Ništa nije bilo ažurno. Umjesto toga, zvale smo jedna drugu kasno po noći, izmjenjujući informacije o svemu zbog čega smo zabrinute, od toga hoće li nam dijete prestati disati u snu do jasnih detalja o simptomima nakon porođaja - ispričale su.

U konačnici, to im je dalo ideju da stvore vlastiti internetski blog i stranicu na društvenim mrežama.

- Nakon poroda nisam bila mršava i nisam shvaćala kako su ostale mame izgledale savršeno - rekla je Holly.

ISPUNITE DUŠU MIROM 14 važnih savjeta za sretniji život - sve je u vašim rukama

Holly i Sophie pobrinule su se da svaka njihova objava bude iskrena do najsitnijeg detalja. Sophie je već inspiraciju za pisanje pronašla ubrzo nakon što je rodila.

- Kada sam rodila prvo dijete, borila sam se s kilogramima.Trbuščić mi još uvijek bio velik. Mislim da je važno da mame shvate da će biti natečene, da će im biti teško i da je normalno ako sljedeći dan ne izgledaju sretno - ispričala je Sophie.

Njihove objave pokrivaju sve od uprljanih pelena do intimnijih detalja o kojima mnoge trudnice ne govore - uključujući i iznenadni kraj njihovog seksualnog života.

Holly i Sophie su i svoje druge bebe dočekale u isto vrijeme, odnosno u roku od nekoliko tjedana razlike.

Kako je posao rastao, shvatili su da bi od njega mogle i zarađivati - s ciljem da to pretvore u stvarni posao s punim radnim vremenom za obje.

Hobi pretvorile u posao

- Nije nam bio cilj da zarađujemo na našim savjetima. Trebala nam je godina dana prije nego što su počele stizati ponude na kojima smo mogle zaraditi - rekla je Holly.

ZAVIDNA POZADINA Želite savršenu guzu? Dobit ćete je uz ovih 10 učinkovitih vježbi

Njihova ideja je postala jako uspješna i njihovo poslovanje sada vrijedi oko 50.000 funti (415.000 kn)

- Radimo samo s markama za koje osjećamo strast - dodaje Sophie. Nedavno su radile i s američkom markom Always.

- Htjeli su da razgovaramo o probavi u trudnoći. To je nešto o čemu nikada ne bismo htjeli razgovarati jer tko želi razgovarati o tome. Međutim, žene bi trebale biti upoznate s tom temom  - kaže Sophie.

Kako njihov posao napreduje sve bolje, kažu da sve više dobivaju poruka mama koje traže savjete, prenosi The Sun.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • ..D a r k w o o d.. 17.07.2020.

    Pa da, u čovječanstvu kojem je IQ preko školovanja i medijskog ispiranja mozga na minimumu-minimuma, prodavanje magle je unosan posao, zato i Banditić gradi takav neki stroj! Majčinstvo je instinkt koji beskrupulozno neki koriste za zaradu a još tužnije je što majka nezna sama sa svojim djetetom, svi prirodni alati su joj genetski dati!

Komentiraj...
Vidi sve komentare