To je to što me zanima!

Kako uštedjeti tijekom spoja: Romantične susrete možete organizirati i bez puno novca

Spojite večernji spoj s kuhanjem tako što ćete zajedno pripremiti novo jelo. Nakon toga možete na slatki desert ako još uvijek želite iskustvo izlaska iz kuće...
Vidi originalni članak

Donosimo osam načina da uživate u romantičnom spoju s malim proračunom. Britanska stručnjakinja za spojeve, Hayley Quinn, dijeli savjete za ljubav i izlaske uz pomoć kojih možete uštedjeti.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Odjeća za izlaske

Svi želimo izgledati najbolje što možemo kada izlazimo na spoj, ali možda si nećete moći priuštiti novu odjeću pa zašto se ne biste udružili s prijateljima i stvorili garderobu za izlaske koju svi možete dijeliti.

POKAŽITE SE U NAJBOLJEM SVJETLU Zainteresirajte djevojku uz ovih sedam pravila za prvi sastanak

- Možete formirati grupu sa svojim prijateljima. Kreirajte primjerice grupu i svi slikajte najbolje stvari u svojoj garderobi, a zatim članovi iste mogu zatražiti ono što bi željeli posuditi i podijeliti. Također je vrlo ekološki - predlaže Quinn.

Klub za čuvanje djece

Ako imate djecu, troškovi spojeva mogu ozbiljno narasti kada plaćate dadilju za večer. Umjesto toga, pokrenite krug čuvanja djece s roditeljima iz škole i sastavite raspored za čuvanje djece.

SVE OVISI O AKTERIMA PRIČE Prednosti i mane pomirenja s bivšim partnerom: Zapitajte se što vas je spojilo, a što rastavilo

Hrana i ljubav

Spojite večernji spoj s kuhanjem tako što ćete zajedno pripremiti novo jelo. Nakon toga možete čak otići u restoran na desert kako biste smanjili troškove.

- Postoje vodiči na internetu ili čak dobre, staromodne kuharice, čak i mnogi supermarketi sada rade jelovnike s receptima za povoljnije obroke. Možete uštedjeti novac, a nakon toga možete otići na slatki desert ako još uvijek želite iskustvo izlaska iz kuće - kaže stručnjakinja.

Ponesite svoje piće

Ako izađete van, piće može biti najskuplji dio večere, ali neki restorani možda dopuštaju da ponesete svoje. Istražite unaprijed i umjesto toga nabavite bocu vina u lokalnom supermarketu. 

- Ovo je sjajno jer alkoholna pića čine veliki dio ukupnog računa u restoranu. Alternativno, idite na dvostruki spoj s prijateljima s kojima možete podijeliti troškove - dodaje Hayley.

Grickalice i slatkiši

Kino može biti skup noćni izlazak, ali potrošite manje tako što ćete ponijeti vlastite grickalice i pića. Neki lanci kina dozvoljavaju posjetiteljima da donose svoju hranu kada idu gledati film.

Dakle, prestanite trošiti vani na grickalice i umjesto toga samo se uputite u supermarket, nabavite omiljene grickalice i pića. 

'Povratak osnovama'

Nema ništa ljepše od boravka na otvorenom pa zašto to ne bi bilo mjesto za savršen spoj s voljenom osobom - idite u park, spakirajte jeftini piknik kako biste stvarno pokazali partneru da vam je stalo. Uostalom, misao je ta koja se računa.

- Prihvaćanje prirode u ljubavnom životu ne moraju biti samo šetnje parkom. Još je otprilike dovoljno toplo, planinarenje je super, a izleti čak i u jesen su dobri. Kampiranje također može biti nevjerojatno iskustvo - ističe Quinn.

Penji se na bicikl 

Cijene goriva su visoke, stoga razmislite o vožnji bicikla. Vožnja biciklom do lijepog nedjeljnog ručka može spoju dodati dašak romantike pa čak i potaknuti libido.

- Bicikli su izvrsni za izlazak, a također su ekološki prihvatljivi. Možeš se voziti i promatrati zvijezde ako želiš ostati vani malo kasnije. Daleko je jeftinije nego koristiti gorivo za automobil. Mogu biti stvarno svestrani i dobra investicija ako planirate ići na mnogo spojeva istražujući prirodu - kaže Hayley.

KAD NEDOSTAJE IDEJA... Stvorite nezaboravno iskustvo: 20 genijalnih ideja za prvi spoj

 

Idi na 24sata

Komentari 26

  • KMVA 20.09.2022.

    Možda Coca Cola sa dvije slamke🙂

  • mala lasta 20.09.2022.

    Kakav je to spoj bez krpelja na guzi?😉

  • 20.09.2022.

    Većinu toga već radimo 🤩

Komentiraj...
Vidi sve komentare