Obavijesti

Lifestyle

Komentari 1

Stvorite nezaboravno iskustvo: 20 genijalnih ideja za prvi spoj

Stvorite nezaboravno iskustvo: 20 genijalnih ideja za prvi spoj

Upoznali ste nekoga tko vam se jako svidio i želite ga pozvati na spoj, ali niste sigurni gdje biste ga/ju izveli ili što bi radili? Provjerite ovih 20 super ideja za prvi spoj i odaberite nešto gdje ćete se oboje zabaviti

VIDEO

1. Posjetite buvljak

Natječite se tko može dobiti najbolju ponudu. Možda čak i iznenadite svog partnera unikatnim poklonom s nekog od štandova.

POGLEDAJTE VIDEO: Prava ljubav

Pokretanje videa...

Ljubav bodybuildera i punije žene 01:07

2. Piknik

Večera u otmjenom restoranu je lijepa, ali piknik je promišljeniji jer ćete biti aktivniji. Odabir mjesta koje će vam pružiti sjajne uspomene može kasnije biti tema kojoj ćete se vraćati u brojnim razgovorima.

3. Povedite svoje ljubimce na igru

Dobar način da procijenite koliko je netko nježan je vidjeti kako se odnosi prema životinjama. Također omogućavate svojem ljubimcu igru u društvu novog prijatelja, tako da je to dobra ideja za jedne i druge.

4. Nabavite ulaznice za koncert

Glazba je uvijek odličan način početka razgovora i može biti prozor u nečiju dušu. Ako u skoroj budućnosti bude koncert grupe ili solista kojeg volite slušati - odvedite ih na njihov koncert. 

5. Posjetite knjižnicu

Ako ste zabrinuti zbog neugodne tišine, neke knjižnice nude događaje i izložbe koji su odlični za poticanje razgovora. Također možete razgledati ponudu novih knjiga, možda posuditi dvije iste knjige i komentirati vaše dojmove na sljedećem spoju.

6. Idite u foto šetnju

Prethodno možete razmijeniti vizualne inspiracije i isprobati ih na ulicama. Fotografirajte jedno drugo na neuobičajenim mjestima, pozama ili kako god ste si to zamislili. Ovo je također odlično za otkrivanje novih mjesta u gradu.

Znak da prvi spoj ide u dobrom smjeru i da ćete se opet vidjeti
Znak da prvi spoj ide u dobrom smjeru i da ćete se opet vidjeti

7. ‌Escape Room

Zajedničko rješavanje zagonetki pokreće razgovor bez neugodnih zatišja. Ovo je također dobra prilika da promatrate kako se vaš partner nosi s pritiskom, jer Escape Room obično ima vremensko ograničenje.

8. Otiđite na kušanje kave

Za kreativan đir na klasičnom spoju uz kavu, razmislite o odlasku na kušanje kave ili čak tečaj kuhanja kave. Možete otkriti nove stvari jedno o drugom dok učite neki cool hobi.

9. Idite na planinarenje‌

Dreamstime

Planinarenje je još jedna sjajna opcija ako se oboje osjećate avanturistički. Zamislite da zajedno osvojite vrh nekog brdašca!

10. Idite na predstavljanje nove knjige

Čitanje knjiga može potaknuti zanimljiv razgovor među vama koji nadilazi klasični 'pričaj mi o sebi'. Vi i vaš partner možda čak pronađete novog autora kojeg ćete zajedno obožavati.

11. Vožnja biciklom

Možete odabrati slikovitu rutu i planirati svoja zaustavljanja unaprijed. Provjerite kafiće ili cool mjesta uz put gdje se možete međusobno fotografirati.

Alarmi koje nikako ne smijete ignorirati na svom prvom spoju
Alarmi koje nikako ne smijete ignorirati na svom prvom spoju

12. Posjetite botanički vrt

Pogledajte što cvjeta između vas dok uživate u osvježavajućem pogledu. Neki botanički vrtovi imaju čak i kafiće ako želite nastaviti razgovor uz kavu.

13. Idite u berbu voća

Ovo možete jednostavno pretvoriti u piknik tako da ponesete deku i neke namirnice koje će se dobro slagati sa svježim proizvodima koje berete. Ako vam se to ne sviđa, možete predložiti kuhanje jedno drugom kod kuće.

14. Izložba

Provjerite izlaže li netko svoje radove u blizini - u galeriji, društvenom domu ili muzeju. Zajedno otkrijte nove umjetnike. Umjetnost može probuditi mnogo emocija, što stvara puno novih tema koje možete proći na spoju.

15. Volontirajte zajedno

Pomaganje drugima je nešto što jako povezuje ljude. Možete otkriti što im je stvarno važno, kako funkcioniraju unutar zajednice te kako se odnose prema drugim ljudima.

16. Idite na wellness odmor

Provođenje zajedničkog vremena kako biste učinili nešto dobro za svoje cjelokupno zdravlje može produbiti vašu povezanost. Zajednički odlazak na značajno putovanje čiji cilj je opraviti se od svakodnevnih obveza čini sjajnu uspomenu.

Neobičan trik zbog kojeg ćete biti privlačniji na prvom spoju
Neobičan trik zbog kojeg ćete biti privlačniji na prvom spoju

17. Posjetite festival hrane

Hrana nadilazi granice. Saznajte međusobne preferencije dok usavršavate svoje okusne pupoljke.

18. Otiđite zajedno na užinu

Klasik s razlogom, hrana i živahna atmosfera mogu potaknuti izvrstan razgovor. Učinite ga zabavnijim dogovorom oko motiva vaših outfita, piše Mind Body Green.

19. Uzmite satove plesa

Otresite tremu od prvog spoja dok učite neke nove pokrete. Ako ste već izvrstan plesač, ovo je vaše vrijeme da zablistate!

20. Idite na kuglanje

Malo dobronamjerne konkurencije može istaknuti vašu šašavu stranu, što je savršeno za probijanje leda. Neka natjecanje postane još zabavnije nagradom - pobjednik ima pravo pitati što poželi. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak
NJEMU JE UPALILO... SEDAM PUTA!

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak

Ove ideje i savjete su pobjednici koristili prije, a smatraju ih korisnima u lovu na dobitak. Nipošto nisu jamstvo za osvajanje nagrade, ali mogu povećati šanse za dobitak

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!
STRAVA I UŽAS

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!

Zach je odlučio posjetiti dr. Naomi Sutton uvjeren da ga je penis 'izdao' kad mu se počelo događati da zbog preuske kožice na vrhu spolovila ne može doživjeti orgazam
Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...
MISLITE DA STE MEĐU NJIMA?

Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...

Vješto skrivaju svoje pravo lice i s njima se nikako ne želite naći u konfliktu. Manipulacija, ljubomora i agresivnost samo su neke od njihovih 'vrlina'