To je to što me zanima!

'Namjerno sam se udebljao čak 45 kila da bih ljudima mogao pokazati kako ih skinuti'

Početkom 2021. godine težio je čak 160 kilograma da bi u travnju ove godine bio 52 kilograma lakši zahvaljujući redovitom vježbanju i zdravoj prehrani uz neizostavno brojanje kalorija
Vidi originalni članak

Namjerno sam jeo nezdravu hranu cijelu godinu kako bih se udebljao 45 kilograma. Želio sam svima dokazati da se može smršavjeti u bilo kojim uvjetima, prisjetio se Dmitry Azovsky, bloger i trener iz SAD-a, početka eksperimenta na vlastitom tijelu koji je mnoge zgrozio.

O tome je snimio i video:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dmitry Azovsky (@azovsky__dm)

Početkom 2021. godine težio je čak 160 kilograma da bi u travnju ove godine bio 52 kilograma lakši zahvaljujući redovitom vježbanju i zdravoj prehrani uz neizostavno brojanje kalorija.

Cilj mu je bio potrošiti više kalorija nego ih je pojeo te dodatno otopiti salo i ojačati mišiće ciljanim vježbanjem. Trenirao je kod kuće i oko nje jer su teretane zbog pandemije bile zatvorene.

- Prvi mjeseci bili su mi najteži jer sam bio vrlo težak, no u životu je sve moguće, samo je važno postaviti cilj i ići uporno prema njemu. Ja i dalje nastavljam sa treningom i zdravom prehranom kako bi bio u najboljoj formi - ispričao je.

OPET NA DIJETI Jessica Simpson smršavila 45 kilograma: 'Napokon proljetne praznike provodim u bikiniju'

Napominje kako je javno objavio svoje putovanje od prekomjerne težine do dobrog izgleda kako bi drugima bio inspiracija da naprave nešto slično i vide kako je to itekako moguće.

Nekima je doista postao inspiracija, no mnogi su ga 'počastili' porukama kako mu ne vjeruju te da je 'glupo' to što je napravio - namjerno se toliko udebljao. Neki mu zamjeraju što mršavljenje predstavlja kao lak zadatak.

PROMO Dr. Oz otkriva: „Mršavite tijekom spavanja s najmoćnijim proizvodom“

- Okrutno je reći da svatko može ovako lako to napraviti - napisao je netko.

- Postoji mnogo čimbenika koji ulaze u igru kada se pokušava smršavjeti, nije baš tako jednostavno - nadovezao se netko drugi, a prenosi The Sun.

Idi na 24sata

Komentari 40

  • Nemam korisnicko ime 21.04.2022.

    čunjoglavac

  • Grgasaurus 20.04.2022.

    Svaka čast. Ali lakše je skinuti kile nekome tko je prije trenirao nego nekome tko je ležao čitav život i ajmo sad skidati. Prvenstveno jer već ima usađenu naviku vježbanja i zbog mišićne memorije

  • 20.04.2022.

    Sto je nekima lako, nekima je nemoguce. Svaka cast na trudu, znanju i najvise disciplini

Komentiraj...
Vidi sve komentare