To je to što me zanima!

Prije i poslije: Žena s najvećim jagodicama na svijetu pokazala svoju drastičnu transformaciju

Ukrajinka iz Kijeva žena je s najvećim jagodicama na svijetu, a na svojem profilu objavila je fotografiju lica s 18 godina te s 34 godine kako bi pokazala veliku razliku
Vidi originalni članak

Anastasiia Pokreshchuk (34) potpuno se transformirala nakon što je potrošila tisuće na plastične operacije i filere. Kako bi pokazala koliko drugačije izgleda danas, podijelila je fotografije snimljene u razmaku od 16 godina.

POGLEDAJTE VIDEO: Potrošila 186.000 eura na plastične operacije

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Anastasiia je po zanimanju model iz Kijeva, a fotografiju je objavila na Instagramu. Na tinejdžerskoj fotografiji ima tamnu kovrčavu kosu, blistavu kožu i prirodnu strukturu lica, ali na nedavno snimljenoj fotografiji Anastasiijine jagodice dramatično strše, piše DailyStar.

Usto, promijenila je i tjelesnu građu sudeći prema značajno većem dekolteu na nedavnoj fotografiji. Također, danas ima pastelno ružičastu kosu, punašne usne, glatku kožu i odvažnu šminku.

VELIKE TRANSFORMACIJE Neprepoznatljive, a negiraju plastične operacije: Kako su se Kardashianke 'transformirale'

Na Anastasiijinu objavu na Instagramu reagiralo je više od 4200 ljudi, a komentatori su bili oduševljeni njezinom transformacijom.

- Koja razlika! Bila si obična, a sada si jedinstvena - napisao je netko.

- Najvažnije je da je sretna - dodao je drugi.

'POTROŠILA SAM 71.000 EURA' Ima 29 godina i udata je za 25 godina starijeg milijunaša: 'On mi plaća plastične operacije...'

- Ono po čemu se razlikuješ od drugih čini je izvanrednom. Nitko ne prolazi pored nje, a da se ne osvrne - smatra komentator.

No nisu svi komentari pozitivni, pa drugi misle da je Anastasiia otišla predaleko u korekcijama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Anastasiia👑 (@justqueen88)

- O Bože, pa što si to učinila? Šteta - napisao je netko.

- Oh, bila si tako lijepa... Nažalost, sada više ne toliko. Ali ako si zadovoljna time, tko sam ja da sudim - piše komentator.

- Izgledala si bolje s 18 - dodao je pratitelj.

NA PLANIRA STATI 'Potrošio sam 55.000 eura na plastične operacije jer želim stražnjicu kao Nicki Minaj'

Malo je vjerojatno da će Anastasiia njihove komentare uzeti k srcu, pogotovo jer njezina transformacija traje godinama. U dobi od 26 godina ubrizgala je prve filere za lice, povećala je usne i ubrizgala botoks u čelo. Od tada je prestala brojiti koliko je tretmana napravila.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Anastasiia👑 (@justqueen88)

Osim toga, isturpijala je zube kako bi mogla staviti biserno bijele ljuskice. Iako neki nisu oduševljeni njezinim novim izgledom, Instagram zvijezda ga obožava.

- Nakon što sam primila injekcije i vidjela promjene na obrazima, zaljubila sam se u njih. Razumijem da izgledaju čudno za druge ljude, ali meni se sviđaju - zaključila je Anastasiia.

ZAHVATE POČELA RADITI SA 16 GODINA 'Bila sam toliko ružna pa sam kupila novi izgled: Ponekad ni sama sebe ne mogu prepoznati'

 

 

Idi na 24sata

Komentari 26

  • "next" 04.08.2023.

    Covjece 😳

  • T'jt-šmznm 04.08.2023.

    Omg.....

  • keser 04.08.2023.

    Odi na prvu liniju da plašiš Ruse

Komentiraj...
Vidi sve komentare