Obavijesti

Lifestyle

Komentari 14

'Potrošio sam 55.000 eura na plastične operacije jer želim stražnjicu kao Nicki Minaj'

'Potrošio sam 55.000 eura na plastične operacije jer želim stražnjicu kao Nicki Minaj'

Amerikanac Rudy Villalobos odlučio je kako ga ništa neće spriječiti u tome da mu zadnjica izgleda kao ona američke reperice Niki Minaj jer smatra kako je riječ o idealnoj stražnjici iz snova

Vizažist iz Los Angelesa, Rudy Villalobos (27), ističe kako želi da mu stražnjica bude što veća, a u tome ga je inspirirala zemljakinja reperica Nicki Minaj. Kako bi ostvario svoj san ne preza ni od estetskih operacija, ali ni od injekcija u sumnjivim hotelskim sobama.

POGLEDAJTE VIDEO: Trenerica otkrila kako vježbama povećati gluteuse

Pokretanje videa ...

Na uljepšavanje stražnjice do sada je potrošio oko 55.000 eura, no tvrdi kako još ima posla te da nije ni blizu idealu o kakvom mašta. Cilj mu je još jedna estetska operacija brazilskog podizanja stražnjice jer smatra da nakon prošle rezultat nije dovoljno dobar.

Iako živi život pun glamura i blještavila, Rudy priznaje kako mu je trebalo cijelo desetljeće prije nego što je prihvatio svoj pravi identitet. Kaže da ima sreće što mu je velika stražnjica ublažila padove i udarce života, prenosi Daily Star.

Od mladosti ga je zanimala šminka, a tijekom godina je stjecao iskustvo radeći sa poznatim modelima i modnim kreatorima. Tek kada je na društvenim mrežama počeo objavljivati više svojih fotografija te je ondje obrisao granicu između privatnog i poslovnog života, počeo ga je pratiti impresivan broj ljudi.

Šokirana influencerica: 'Trolovi kažu da mi trbuh izgleda kao stražnjica u ovim hlačama'
Šokirana influencerica: 'Trolovi kažu da mi trbuh izgleda kao stražnjica u ovim hlačama'

Danas Rudy ima brojne pratitelje na Instagramu i TikToku, a ponosi se činjenicom da ga podupiru ljudi različitih životnih situacija, dobi, rade i spola. Cijeni svaku podršku, bez obzira je li riječ o poslu ili pak o seksi fotografiji vlastitog tijela. Ljubav prema make-upu otkrio je u srednjoj školi.

- Još kao dijete bio sam buntovnik. Nikad nisam volio pravila, ali ni školu. Znao sam da neću ići na fakultet, pa sam morao smisliti čime se želim baviti. Tada me privukao svijet šminke i društvenih mreža, pa sam se posvetio tome. Završio sam školu za kozmetologa te počeo raditi kao samostalan vizažist. Time se bavim unazad osam godina. Najviše volim raditi konturiranje lica, a razlog leži u činjenici jer možete dobiti oblik kakav želite bez estetske kirurgije - kaže Rudy.

10 najboljih namirnica za brzo povećanje stražnjice – od jaja i tofua do avokada i zrelih rajčica
10 najboljih namirnica za brzo povećanje stražnjice – od jaja i tofua do avokada i zrelih rajčica

Ipak, privukla ga je i estetska kirurgija te je već sa 20 godina počeo istraživati dermalne filere i botoks.

- U to vrijeme sam prvo dao napraviti usta, a onda sam počeo koristiti botoks. Kad sam imao 24 godine, počeo sam koristiti injekcije za stražnjicu. Želim da mi bude velika kao ona Niki Minaj. Vrlo sam strastven oko ideje povećanja jer nikad nisam čuo nečiju pjesmu o malenoj guzi. Svi žele imati lijepu, savršeno okruglu i oblikovanu stražnjicu, bez obzira priznaju li to ili ne. Iskreno, koliko god čučnjeva napravite, stražnjica se neće povećati vježbanjem, Vježbanje može utegnuti mišiće, ali ne može vam pružiti onaj savršeni okrugli oblik - uvjeren je Rudy.

Iako je bio svjestan rizika injekcija, smatra da je rezultat za njega važniji od mogućih komplikacija.

- Da, možete umrijeti, ali baš me briga. Bilo je bolno, ali se isplatilo. Ništa me neće spriječiti u tome da povećam stražnjicu. Dapače, planiram još injekcija jer jednostavno želim još veću pozadinu - uporan je Rudy.

Potrošila je 48.000 eura da ima veliku guzu, ali pukla joj je koža zbog previše filera: Sad sve visi!
Potrošila je 48.000 eura da ima veliku guzu, ali pukla joj je koža zbog previše filera: Sad sve visi!

Osim stražnjice i usta, Rudy se nada da će uspjeti platiti još nekoliko zahvata kao što su podizanje obrva i vjeđa, uklanjanje masnoća s lica i druge. Većina njegovih pratitelja zadovoljna je izgledom koji njeguje, no ima i onih koji ga na društvenim mrežama izvrgavaju ruglu i zlostavljaju.

- Trolovi mi govore da izgledam umjetno. Ignoriram ih jer znam da izgledam dobro, a oni to vjerojatno ne mogu podnijeti - zaključio je Rudy.