Obavijesti

Lifestyle

Komentari 156

Potrošile su brdo novca na plastične operacije: Cilj im je izgledati što više nalik barbiki

Potrošile su brdo novca na plastične operacije: Cilj im je izgledati što više nalik barbiki

One ne namjeravaju stati. Prigrlile su vlastiti ideal ljepote i namjeravaju poduzeti sve kako bi ispunile svoje imaginarne snove i želje, a pritom nimalo ne štede. Fotografije dijele na društvenim mrežama

VIDEO

Žene na Instagramu dijele kako troše tisuće i tisuće novaca na plastične operacije kako bi izgledale poput Barbie, od kojih su četiri posebno popularne na internetu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Bizarni anti-age tretmani 01:29

Žene nalik lutkama potpuno preuzimaju Instagram. Radi se o grupi dama koje su prigrlile vlastitu ideju ljepote. Mnoge od njih odlučuju se podvrgnuti ekstremnim mjerama kako bi izgledale što plastičnije i troše enormne količine novaca na to da im se napune usne, povećaju grudi i ubrizga botoks.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Konobari u donjem rublju: 'Muškarci me često traže da im još pljunem u piće za napojnicu'
Konobari  u donjem rublju: 'Muškarci me često traže da im još pljunem u piće za  napojnicu'

Izdvajamo četiri žene koje su su se proslavile na internetu zahvaljujući svom izgledu, prenosi Daily Star.

Ona očajnički želi više

Sammi Sprinkles redovito dijeli 'rizične' snimke na internetu kako bi pokazala posao koji je obavila. Cilj joj je izgledati što više nalik lutki, no jednom su je i odbila dva poznata plastična kirurga. Sammi je obavila mnogo operacija, poput nekoliko zahvata na licu, implantata u grudima. To ju nije spriječilo da ode u jednu američku TV emisiju, odlučna u namjeri da napravi još više posla.

Otišla je u emisiju s nadom da će joj to pomoći da osvoji bogatog muža i postane 'trofejna žena'. Nakon pregleda, dr. Dubrow je objavila vijest da joj neće izvesti brazilsko dizanje stražnjice koje je željela i da će možda morati ipak nastaviti živjeti sa svojom sadašnjom stražnjicom, koja je već bila značajne mjere.

Potrošila je oko 90 tisuća kuna na svoj fetiš

Dolly, iz Batha u Velikoj Britaniji, imala je dvije operacije na grudima koje je 'punila' kako bi dobila izgled koji priželjkuje. Do sada je 28-godišnjakinja potrošila 90.000 kuna na grudi, botoks i filere za usne. 

- Oduvijek sam osjećala duboku seksualnu energiju u sebi i još kao tinejdžerica proglašena sam 'porno zvijezdom' - rekla je.

Napustila sam školu s 15 i učim muškarce kako zavoditi žene
Napustila sam školu s 15 i učim muškarce kako zavoditi žene

- Obožavala sam imaginarne svjetove u koje bih pobjegla sa svojim barbikama i ugledala sam se na Marilyn Monroe kao ultimativni seks simbol. Otkrila sam londonsku fetiš scenu i pronašla ljude koji su me prihvatili ovakvu kakva jesam - objasnila je i dodala kako je prvu operaciju grudi imala u ranim dvadesetima.

Zbog novca potrošenog na operacije njezini roditelji ne razgovaraju više s njom

Žena je zaradila gotovo 450.000 kuna pretvarajući se u 'pravu Barbiku'. Iako Jessy Bunny, koja živi u Beču, ne žali zbog svoje transformacije, njezina obitelj više ne razgovara s njom. To je zato što je kad je imala 18 godina potrošila oko 55.000 kuna, koje su joj roditelji uštedjeli za auto, na operaciju povećanja grudi.

Model od tada ne staje trošiti novac na sve više operacija kako bi izgledala što 'nestvarnije'. Posljednjih godina troši na filere za usne, na botoks, na filere za obraze i bradu te na liposukciju. Jessy, čiji su implantati sada veličine 2000 cm, objasnila je kako nema nikakav kontakt sa svojom obitelji.

- Prekinuli su svaki kontakt sa mnom nakon što sam počela postajati ovakva - kaže.

'Prevruće smo za ljubav': Ovo su modeli koji tvrde da ih se muškarci boje jer su prezgodne
'Prevruće smo za ljubav': Ovo su modeli koji tvrde da ih se muškarci boje jer su prezgodne

POGLEDAJTE VIDEO: LUKSUZ U ŠESTINAMA OD 1.950.000

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 156
VIDEO

Dnevni horoskop za petak 29. ožujka: Ovnovi će imati odličan dan, a Rakovi krenuti trenirati
ŠTO VAS DANAS OČEKUJE?

Dnevni horoskop za petak 29. ožujka: Ovnovi će imati odličan dan, a Rakovi krenuti trenirati

Pročitajte dnevni horoskop za petak 29. 3. i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje

Za sijamske blizanke Brittany i Abby nema prepreka: Voze auto, a jedna od njih se i udala
VRLO SU OPTIMISTIČNE

Za sijamske blizanke Brittany i Abby nema prepreka: Voze auto, a jedna od njih se i udala

Blizanke iz SAD-a su prihvatile svoj život takvim kakav je i redovito pronalaze razloge za smijeh. Završile su fakultet, putuju svijetom, voze se na mopedu, rado hodaju po prirodi...
Danas je Veliki petak: Vjernici moraju poštovati post i nemrs
Hrvatski običaji

Danas je Veliki petak: Vjernici moraju poštovati post i nemrs

Veliki petak se u tradiciji različitih krajeva obilježava na različite načine, no svima je zajednička činjenica da je ovo jedini dan u godini kad nema svete mise