To je to što me zanima!

Prizori stari preko 100 godina: Kako je nekoć ljepota izgledala

Crno-bijele fotografije otkrivaju kako za ljepotu nisu potrebna moderna pomagala, već samo vješt fotograf i karizmatičan model, a dokaz su kako su nekoć vrijedila druga mjerila privlačnog
Vidi originalni članak

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Kako food influencerica može zadržati dobru liniju? Ona zna

Svi znaju izreku da je ljepota u oki promatrača, no tek je u današnje vrijeme potrebno puno više truda da bi se prepoznala ljepota - ispod svih namještanja, fasada i pomagala koje nas odvode daleko od onog prirodnog, iskonski lijepog.

Nekoć je sve bilo u tome - a dokaz su ove žene iz prošlog stoljeća čija je ljepota odraz njihovog stava, šarma, prirodnosti i držanja u viktorijanskom dobu.

Bez šminke, ali svakako uređene, prirodne i nekako apstraktne, ove fotografije dokaz su da je ljepota vječna, no kao i uvijek stvar osobnog ukusa.

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Marinko iz Banja Luke Melaniji Trump dizajnirao lakirane šlape

POGLEDAJTE VIDEO (Boris Banović) #ZAJEDNO24SATA:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Vlad 17.05.2020.

    Do nedavno su takmičarke za miss bile disklaficirane ako se utvrdilo da je imala estetsku operaciju. Današnje ljepotice: pačje usne, silikon u grudima... fuj. Kad je uhvatim za grudi imam osjećaj kao da se igram sa loptama za plažu a bradavice kao čep za napuhavanje :-)

  • lena28 17.05.2020.

    Apsolutno prekrasne fotografije.. jedino sam primjetila kako su sve strasno ozbiljne i zabrinutog i zamisljenog izraza na licu.. one dvije koje sjede na travi kao,da 1000 brigu na ledima imaju.. i onda se sjetim kako su zene u to vrijeme bile potlacene, obezvrjedivane, vrijedane, bez prava glasa ... i tako shvatim te poglede

  • iiiih 17.05.2020.

    Ovo su bile jos zene a ne ko sad.

Komentiraj...
Vidi sve komentare