To je to što me zanima!

Seksi baka (64) pokazala mišiće u bikiniju i oduševila fanove

Osobna trenerica često se fotka u bikinijima kako bi pokazala istrenirano tijelo, a pratiteljima na Instagramu daje savjete kako da započnu zdrav život kroz fitness
Vidi originalni članak

Australka Lesley Maxwell (64) osobna je trenerica i bodybuilderica koja je svoje fitness putovanje započela u kasnim 40-im godinama. Ima više od 30 bodybuilding naslova, a zbog nevjerojatnog tijela ju na Instagramu prati 125,000 ljudi.

- Obožavam večernje treninge, od njih bolje spavam - napisala je uz kasnu fotku iz teretane. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Influencerica se često fotografira u golišavim odjevnim kombinacijama pogodnima za treninge poput tajci i sportskih grudnjaka, kako bi joj se što bolje vidjeli mišići. Lesley ima izražene mišiće ruku i trbuha, a cijelo joj je tijelo istrenirano. 

Često se fotka na plaži i usput dijeli savjete svima koji žele započeti svoj zdravi fitness život, dok pozira u bikiniju.

- Fantastičan početak godine je odluka promijeniti si život na bolje. Tajna je u stvaranju navike koja će postati dio vašeg života. Da biste promijenili oblik svoga tijela i poboljšali zdravlje, prije svega bih predložila trening s utezima - napisala je uz jednu od fotografija.

TOP SAVJETI ZA PREHRANU Dijeta za mladolik izgled vojne pilotkinje i fitness trenerice: 'Za doručak se jedu jabuka i zob'

Njezini pratitelji kao spužve upijaju savjete kako odlično izgledati i u njezinim godinama, pa joj usput ostave i mnoštvo komplimenata ispod fotografija.

- Divna si, oduševim se nanovo svaki put kad objaviš nešto - napisala joj je jedna od pratiteljica. 

Idi na 24sata

Komentari 29

  • eho' 19.01.2023.

    Izgleda starije od 65 godina

  • 19.01.2023.

    se*sy nije sigurno

  • kibidabisvibi 19.01.2023.

    Još joj fale brkovi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare