To je to što me zanima!

Adele za doručak jede granolu, uvečer juhu od mrkve i krumpir

Adele je podijelila još jednu fotografiju za svoj 32. rođendan koja je otkrila koliko je smršavjela. Brazilska trenerica Camile Goodis isplanirala joj je meni i način vježbanja
Vidi originalni članak

Zanima vas ova tema? Pročitajte onda i ovaj članak: Ima 80 godina, a izgleda kao da ima 50, zbog ove tri stvari

Adele je donedavno bila poznata kao ljepuškasta debeljuca, a ta je svjetski poznata pjevačica zapanjila svijet velikim gubitkom kilograma i nevjerojatnom transformacijom.

Dok je nekoć obožavala slastice i junk food, tijekom protekle godine potpuno je promijenila životni stil i prehranu. Na društvenim je mrežama podijelila još jednu fotografiju svog novog izgleda kako bi proslavila svoj 32. rođendan, a obožavatelji su oduševljeni te je fotografija dobila preko 8,3 milijuna lajkova.

Na njoj nosi malu crnu haljinu i ima vidno tanju liniju, a vjeruje se kako je skinula nevjerojatnih 45 kilograma nakon razvoda od Simona Koneckija, okrenuvši se Stirfood režimu prehrane.

S obzirom da Adele ne voli vježbanje, stručnjaci su se ograničili samo na njezinu prehranu. Potražila je pomoć 'brazilske majstorice za tijelo' Camile Goodis, koja joj je pomogla u postizanju željene figure, a navodno je na istom režimu prehrane bila i Pippa Middleton prije svog vjenčanja. Njezini treninzi baziraju se na raznim vježbama za pilates i osnovnim treninzima snage.

3 SUPER RECEPTA Tajna mršavljenja je u juhama - niste gladni, a gubite višak kila

Trenerica: 90 posto je prehrana, a 10 posto vježbanje

Njezina bivša osobna trenerica Camila Goodis otkrila je tajnu režima Adelinog mršavljenja, ističući da je rezultat postigla na zdrav način i postupno, prenosi Mirror.

- Nije previše mršava, mislim da izgleda nevjerojatno - rekla je Goodis.

Sada je u fazi održavanja te doručkuje granolu, zobene pahuljice te voće. Ručak sadrži kurkumu, salatu od piletine i kelja ili pečeni krumpir i slanutak, dok večere uključuju juhu od mrkve te pečeni krumpir. Naravno, uz redovitu tjelovježbu, barem pola sata na dan.

Čokolada i vino su dopušteni

Nutricionisti zaslužni za Stirfood dijetu su Aidan Goggins i Glen Matten, a njena je prednost što ne zabranjuje namirnice poput vina i čokolade, zbog čega je stekla veliku popularnost.

Ta se prehrana temelji na studijama prema kojim određene namirnice podižu razine bjelančevina sirtuina. Te bjelančevine ubrzavaju metabolizam s čime pomažu u bržem gubitku kilograma. Navodno, rezultati su brzo vidljivi i minimalan gubitak je 3,5 kilograma za tjedan dana.

Dijeta Sirtfood temelji se na sirtuinima (SIRTs), grupi od sedam proteina koji se nalaze u tijelu, a za koje se pokazalo da reguliraju razne funkcije, uključujući i metabolizam. Prolazi se kroz dva ciklusa prehrane, a traje tri tjedna. Slijede se određeni recepti i planovi.

Namirnice koje potiču mršavljenje i zeleni smoothie

  • Pića: zeleni čaj, matcha zeleni čaj, nezaslađena crna kava, crveno vino (posebno pinot noir).
  • Voće i povrće: citrusi, jabuka, borovnica, datulja, celer, kelj, crveni luk, rikola, crvena cikorija.
  • Začini:  peršin, kurkuma.
  • Druge namirnice: tamna čokolada s minimalno 75 posto kakaa, orasi, maslinovo ulje, heljda, losos, kozice.

Prva tri dana u organizam se unosi 1000 kalorija dnevno konzumiranjem 3 smoothieja i 1 obroka napravljenog od namirnica s popisa dozvoljene hrane. Od četvrtog do sedmog dana unosi se 1500 kalorija dnevno konzumiranjem 2 smoothieja i 2 obroka. 

ZVUČI BAJKOVITO Hibernacijska dijeta: Med prije spavanja potiče topljenje masti

- To je izvrsna dijeta za mršavljenje, rezultati se zbilja vide, a zeleni smoothie od ključne je važnosti. Prvi je tjedan intenzivan, no kalorije se povećavaju a tijelo se prilagodi - ističe Goodis.

U zeleni smoothie idu pola srednje velike zelene jabuke, 1 velika stabljika celera, 5 grama peršina, 2 velike šake listova kelja, pola limuna te Matcha zeleni čaj.

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Ljekoviti maslačak: Čisti jetru, snižava šećer, poboljšava vid...

POGLEDAJTE VIDEO: #ZAJEDNO24SATA sa glumicom Barbarom Rocco:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 3

  • CoolRi 07.05.2020.

    Iskreno meni je kao bucka bila predivna zena Ovo je malo scaryyyyyyyy kako izgleda ispijeno u licu

  • nickkobalt9 07.05.2020.

    Adele za doručak jede granolu, uvečer juhu od mrkve i krumpir.... dokle smo dosli

  • Counter64 07.05.2020.

    Tko je to??

Komentiraj...
Vidi sve komentare