To je to što me zanima!

Ugrijte se s partnerom tijekom hladnih dana: 16 super savjeta za zabavnu i romantičnu zimu

Ne samo da je čokolada ukusna, već je i dobar afrodizijak. Odaberite ih nekoliko i neka vam to bude predigra. Vežite partneru oči i hranite se čokoladom
Vidi originalni članak

U anketi koja je nedavno provedena pomoću aplikacije za 'online dating' pokazalo se da su muškarci ti koji, čak više od žena, imaju potrebu zimske mjesece provesti s nekim. I ne samo da imaju veću želju za seksom, već im se raste i želja za nježnošću, romantikom i prisnosti.  

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Tako je, na uzorku od tisuću muškaraca, svaki peti odgovorio da bi u zimsko doba vrijeme radije provodio i s partnericom za koju 'nije toliko zagrijan', nego sam. Pokretači ankete su odgovor zašto je to tako potražili kod terapeutkinje za bračne probleme i probleme u vezama dr. Rachel A. Sussman

- Koliko su god ljeti muškarci uzbuđeni oko činjenice da su slobodni, i u to vrijeme obično izbjegavaju emotivne veze da bi mogli raditi što i kada žele, toliko im je zimi neprihvatljiva emocionalna i seksualna praznina, uglavnom jer se, baš kao i žene, tada osjećaju usamljeno - objasnila je dr. Sussman.

No ostalo je pitanje pojačane potrebe za seksom, s obzirom na to da su se većinom izjasnili kako im je zimi seks važniji. A razlog zašto su frajeri doslovno više napaljeni zimi je vrlo banalan, tvrdi dr. Sussman.

Njeno je objašnjenje da, za razliku od ljetnih mjeseci kada se djevojke razodijevaju i pokazuju većinu svog tijela, zima muškarcima zagolica maštu. Jer, kaže dr. Sussman, nije onako kako mnogi vjeruju, da tipove uvijek uzbuđuje što veća izloženost tijela. 

- Štoviše, zimi je mašta muškarcima na višem nivou jer im je potrebna da bi si uopće mogli dočarati što se krije iza svih tih slojeva odjeće na ženi - kaže dr. Sussman.

Zbog toga neke žene neće znati misli li muškarac ozbiljno dok zimu provodi s njima ili mu je žena samo 'emotivni i seksualni paketić u hladnim danima' koji će odbaciti s prvim zrakama proljetnog sunca. 

Dr. Sussman to komentira prilično jednostavno i kaže:

- Ako izlazite na uobičajene spojeve, zabavljate se vani solo i u društvu, a niste cijelu sezonu na vašem ili njegovom kauču, vjerojatno imate šanse za nastaviti druženje i u proljeće, pa i kasnije kad se i druge djevojke razgolite po jakim vrućinama.

ZA ŠTO LAKŠU ZIMU Savjeti kako podići raspoloženje dok večeri postaju sve mračnije

Kad je vani hladno, najbolje se uvući ispod dekice s toplim napitkom u ruci, ali ako tako provedete cijelu zimu, mogli bi vam 'zahladiti' odnosi s partnerom/icom. Da se to ne bi dogodilo, donosimo 16 aktivnosti u kojima možete s partnerom/icom uživati ove zime.

Idite u kupovinu (na malo drugačiji način)

Budući da trebate što više vremena provoditi u zatvorenom, otiđite s partnerom u trgovinu. Pretvorite shopping u pravu zabavu. Pravila su sljedeća - neka svatko uzme 250 kuna i pokuša u 30 minuta pronaći outfit za partnera.

Pogledajte omiljene filmove

Budući da je vrijeme savršeno za provesti ga u krevetu, iskoristite priliku i pogledajte svoje omiljene filmove. Neka svatko odabere jedan. Naoružajte se grickalicama, uzmite dekice i uživajte.

Otiđite u trgovinu čokolade

Ne samo da je čokolada ukusna, već je i dobar afrodizijak. Odaberite ih nekoliko i neka vam to bude predigra. Vežite partneru oči i hranite se čokoladom. Neka on pogađa okuse, a vi ga za točan odgovor nagradite. Nakon toga se zamijenite.

Isprobajte satove joge

Umjesto da hibernirate, posvetite se svom tijelu. Upalite YouTube, pogledajte nekoliko videa joge i krenite s vježbanjem. Nakon nekog vremena, osjećat ćete se bolje.

Izazovite partnera na 'dvoboj'

Maknite mobitele i prepustite se društvenim igrama. Možete li se uopće sjetiti kada ste posljednji put igrali Monopoly? Ako je vaš odgovor negativan, znate što morate uvrstiti u raspored.

Idite na klizanje

Ovo je jedna od omiljenih zimskih aktivnosti. Primite partnera za ruku i pokušajte klizati po ledu.

LJUBAV NEMA GRANICA Sasvim neobična priča: 'Moj je suprug gej i ja sam s tim okej'

Kupujte knjige

Ako niste raspoloženi za gledanje u ekran, pođite u najbližu knjižaru. Potaknite partnera da odabere knjigu za vas i učinite isto za njega. Nakon što pročitate knjigu, podijelite iskustva.

Pogledajte hokejašku utakmicu

Ako je vaš partner sportski tip, svidjet će im se ovaj izlet - čak i ako to znači sjediti na hladnom klizalištu. Kupite pivo i uživajte - gledanje odraslih muškaraca kako bacaju jedan drugog po ledu može biti zabavno.

Umjesto da naručite hranu, pripremite je

Ono što inače volite zajedno naručivati, vjerojatno se može pripremiti i kod kuće. Nema veze znate li to pripremati ili ne, uvijek je dobro pokušati. Ovako može biti zabavnije. Pronađite recept, kupite namirnice i krenite u avanturu.

POKAZALO ISTRAŽIVANJE Nježne duše: Muškarci nakon prekida veze više pate od žena

Napravite utvrdu od dekica

Niste više djeca, ali malo dječje zabave ne škodi nikome. Uvaljajte se u tople dekice, napravite čaj i uživajte.

Grudajte se

Izazovite svog partnera na dvoboj kada padne snijeg. To može biti poprilično simpatično.

Prelistajte stare fotografije

Pronađite stari album i pokažite ga partneru, možda naučite nešto novo o njemu, a usput se možete dobro zabaviti.

GRIJE GLAVU Ako vam vunena bereta dosadi - ukrasite je broševima i biserima

Pješačite po snijegu

Samo zato što je vani hladno ne znači da ne morate šetati. Pronađite lijepu stazu koja nije preopasna i prošetajte njome s partnerom. To može biti uzbudljiva i romantična pustolovina.

Napravite ledeni koktel

Poigrajte se snijegom i napravite ledeni koktel. Tako ćete pokazati kreativnost i dobro se nasmijati.

Rezervirajte smještaj

Rezervirajte last-minute ponudu hotela i obradujte partnera. Ležati u krevetu cijeli dan je puno bolje kada ne morate oprati plahte, a tamo će vas dočekati i fini doručak. 

Krenite na tečaj

Osim satova keramike i slikanja, pronađite tečaj koji bi mogao odgovarati vama. Iskoristite hladno vrijeme i nešto novo naučite.

Idi na 24sata

Komentari 60

  • 11.12.2021.

    Kuhano vino 🍷🤚😚

  • sljastrava 01.12.2021.

    Nema meni do mog jorgana😁

  • Rocky Malboa 17.11.2021.

    Nema ništa bez dobrog maženja. 🤗😋🤣🤣🤣🤣

Komentiraj...
Vidi sve komentare