To je to što me zanima!

Vitamin C u serumu smanjuje mogućnosti pojave tamnih mrlja

Hiperpigmentacija se na licu pojavljuje usred pretjeranog sunčanja ili hormonalnih promjena. Koji god razlog bio, ovaj sastojak podržat će procese u koži kako bi ona izgledala ujednačeno
Vidi originalni članak

Prema studiji, vitamin C je izvrstan antioksidans koji pomaže zaštiti kožu od učinaka iz okoliša, neutralizirajući oštećenje slobodnih radikala.

Ovaj element također pomaže u procesima razvoja kolagena. Ujedno posvjetljuje kožu i daje joj sjaj. Smanjuje pojavu bora te je jedan od hitova kozmetičke anti-age scene.

POGLEDAJTE VIDEO: Dnevne i noćne kreme

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Vitamin C preporučuje se usred problema s hormonima, ožiljcima i opeklinama od sunca jer sređuje vidljive tragove na licu, piše Skindeva.

VRIJEME IDE I usne dobivaju bore: Ublažit će ih dobra svakodnevna njega

Uglavnom se nalazi u serumima koje je dobro nanositi ujutro, kako bi se koža mogla boriti sa svakodnevnim utjecajem UV zračenja na kožu.

Ujednačenost kože daje mladenački izgled, a s godinama normalno je da ona postaje mrljava. No, zato je anti-age scena uvela elemente koji će je održati mladom, što je duže moguće.

ANTI-AGE ŠMINKA Kako ne izgledati starije: Top 3 trika za jednostavan make-up

Treba se podsjetiti da na kožu također utječe niz drugih elemenata kao što su hidratacija, način prehrane i općenito lifestyle. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare