To je to što me zanima!

'A vidim i ja da neće biti mira dok ja gun ne počnem vadit...'

Filip Zavadlav nekoć je bio jako aktivan na društvenim mrežama. Facebookom se jučer proširio komentar koji je splitski ubojica objavio. Na njegov status netko je nalijepio i karikaturu kalašnjikova...
Vidi originalni članak

Osumnjičeni za trostruko ubojstvo u Splitu, Filip Zavadlav bio je jako aktivan na svom Facebook profilu. Tako je jednom napisao i kako 'neće biti mira dok 'gun' ne počne vaditi'. Osim toga, pohvalio se i kako je jednom pronašao novčanik pun novca i vratio ga nalazniku.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Zavadlav je u statusu na Facebooku iz srpnja 2017. godine detaljno opisao kako je pronašao nečiji novčanik, vratio ga, a zauzvrat mu je vlasnik kazao kako će ga ubaciti na brod.

Podsjetimo, za Filipa se, nedugo nakon stravičnih zločina otkrilo se kako je ranije bio prijavljen za nasilje u obitelji. Nakon što je pretukao brata, osuđen je na 30 dana zatvora, uvjetno na šest mjeseci. Osim toga, u periodu od 2013. do 2014. godine Zavadlav je počinio više kaznenih djela krađe, a jednom je prilikom uhvaćen i kako s majkom provaljuje u crkvu.

UBOJICU ŠALJU U ZAGREB? Zavadavu je određen istražni zatvor, on poslan na psihijatriju

Kako piše Net.hr,  i Filipov brat je na Facebooku imao znakovitu objavu.  

- Lagano bi mi ljudi trebali navratiti s kalašnjikovima po svoje, bar je moje skromno bezjako mišljenje na ovu temu - napisao je tada brat Filipa Zavadlava.

POGLEDAJTE VIDEO:

Idi na 24sata

Komentari 251

  • malena68 20.01.2020.

    Ne podržavam nasilje, ali mislim da mu je stvarno došla "voda do grla" i uradio je to što je uradio. Trpio je, trpio i trpio i jednostavno "pukao". Stalna maltretiranja, prijetnje, iznuđivanja... Majka, otac, braća, svi narkomani! Vi ste mu napravili kaos od života. Zbog vas je postao ubojica. Prokleti bili!! Proklete bile i institucije koje ga nisu zaštitile na vrijeme! Svi ste zakazali!! Gdje ste bili kad vas je trebao? Jadni moj dječače, srce mi plače za tobom. Nisi se imao kome obratiti. Bio si sam... Tako mi te žao... Molim dragog Boga da ti da snage da izdržiš sve ovo.

  • 13.01.2020.

    Ustaška posla. Šta očekivati u nakaznoj tvorevini oblika kifle, u kojoj se naježe na spomen Jugoslavije, a žive u AVNOJ-skim granicama?S majkom krao po crkvi, pretukao je i brata... Obitelj Filipa Zavadlava bila je pod prismotrom Centra za socijalnu skrb, a osumnjičeni ubojica bio je i prijavljen za nasilje u obitelji...........Zašto ne odete pred kuću Filipa i dajete Signal podrške ke njegovoj obitelj

  • salter 13.01.2020.

    kad narod jednom krene neće vam ni obitelji do unuka ostati kao ni u francuskoj

Komentiraj...
Vidi sve komentare