To je to što me zanima!

Tko je uhićeni načelnik? Peglao karticu općine u bordelu, dobio je nagradu za naj je*ača godine

Peglao je kartice u bordelu, dobio degutantnu nagradu za 'čovjeka koji je okrenuo najviše žena tijekom ljeta', žalio se na skupe kroasane i trgao majicu sa sebe u klubu... Sad je uhićen
Vidi originalni članak

Načelnik Murtera Toni Turčinov uhićen je u srijedu ujutro. To je potvrdio i njegov odvjetnik Fran Olujić.

Uskok ga je počeo istražiti tijekom ljeta prošle godine.

Podsjetimo, radi se o načelniku koji je u travnju 2019. godine spiskao 1560 eura u jednom austrijskom bordelu i taj trošak platio službenom karticom. Pravdao se kasnije da je "slučajno pomiješao kartice i da je račun platio poslovnom, a ne privatnom karticom". 

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Zatim je tvrdio da je, kad je shvatio što je učinio, vlastitim sredstvima platio smještaj na poslovnom putu koji je trebala podmiriti Općina i tako obeštetio račun. 

PAO JE TONI TURČINOV Akcija USKOK-a na Murteru: Uhitili načelnika koji je peglao službenu karticu u bordelu!

Dobio nagradu za najje**ča 

Nakon toga su u javnosti počele izlaziti i druge stvari o Turčinovu, pa i ta da je bio dio vrlo degutantne tradicije. Naime, tijekom ljeta je procurila snimka u kojoj Turčinov dobiva nagradu 'numero uno', za osobu koja je 'okrenula najviše žena preko ljeta'

Nekoliko mjeseci kasnije procurile su i fotografije načelnika koji tada nije izgledao previše zabrinuto što ga istražuje Uskok već je tulumario u lokalnom klubu u vrlo opuštenom izdanju

- Naš načelnik više nije na bolovanju i na štakama, nego dapače u noćnom provodu. Snimljen je kako trga majicu sa sebe - javili su izvori tada za Telegram te dodali kako je načelnik redovan gost u tom klubu svaki vikend. 

Tulumario i rastrgao majicu sa sebe: 'To je sramotno' 

- Dok su mještani ogorčeni time što USKOK, kako im  se čini "ne poduzima ništa", načelnik se opija i ponaša sramotno. Znate li da su nam se zbog njega smijali i turisti koji su došli preko ljeta? Sramota - rekao je jedan mještanin. 

TURČINOV U NOĆNOM PROVODU USKOK ga ne brine: Načelnik Murtera opušteno tulumario u klubu, rastrgao majicu sa sebe

Iste godine kad je posjetio klagenfurtski bordel i tamo ispeglao 1560 eura sa službene kartice, načelnik Toni Turčinov se zgražao zbog preskupih kroasana.

Žalio se na kroasane

U srpnju 2019. objavio je status na Facebooku jer su mu zasmetale cijene na otocima i tom prilikom je prozvao bivšeg ministra, danas uhićenog Tomislava Tolušića. Koji je svojevremeno bio akter afere s navodnom prostitutkom.

TV KOLUMNA MIROSLAVA LILIĆA Gradonačelnika Murtera treba dati u dobrovoljne vatrogasce neka strasti gasi na požarištima

- Žalosno je da kad dođe sezona, cijene u svim dućanima skoče za 40 posto, Konzum, Tommy, Studenac, Mlinar, i svi ostali. Žalosno je da jedan kroasan dođe u Zagrebu 3 puta manje nego u Murteru - požalio se tom prilikom Turčinov i pozvao Tolušića da posjeti Murter i priča o ruralnom razvoju.

Idi na 24sata

Komentari 100

  • eka mala 15.02.2023.

    A krasan je,tko s time može imati posla!J...ač,hahaha,te su jako očajne!

  • 15.02.2023.

    Od 420 načelnika pitanje je koliko još takvih ima. Takvih koje svi placamo svaki mjesec. Dno dna.

  • xOOx 15.02.2023.

    iz koje je stranke?

Komentiraj...
Vidi sve komentare