To je to što me zanima!

'Ako je napravila to, nije bilo svjesno. Njezin muž tražio je da je vrate kako bi dobili doplatak'

Baka djevojčice tvrdi da je otac malene tražio da ju vrate u obitelj kako bi dobili doplatak i financijska sredstva te da je on bio za to, a da to nije čula od kćeri
Vidi originalni članak

Roditelji žene koju se tereti da je pretukla svoju dvogodišnju kćer i time skrivila njenu smrt ne vjeruju da je ona to napravila. U razgovoru za Novu TV, baka pretučene curice kaže da, ako i je to napravila, sigurno nije svjesno. 

- To znači da joj se nešto dešavalo u glavi ili neko, ne znam što - kažu i dodaju da nisu pričali s kćeri. 

POČIVAJ U MIRU, ANĐELE Malenu Nikoll će sahraniti sutra na groblju u Novoj Gradiški

Baka djevojčice tvrdi da je otac malene tražio da ju vrate u obitelj kako bi dobili doplatak i financijska sredstva te da je on bio za to, a da to nije čula od kćeri.

- Dva puta je rekla da će njoj biti bolje kod udomitelja - rekla je majka uhićene žene. 

Njezin otac pak tvrdi da im kći nije bila agresivna. 

VIDEO: PLENKOVIĆ O STRAŠNOM SLUČAJU 'Bila je loša odluka djevojčicu vratiti u biološku obitelj. Tko se time bavio snosi odgovornost'

- Koliko znam nije imala kratak fitilj. Malo je znala zagalamiti dok je bila curica, dok je išla u školu, ali ovako ne - kaže. Na pitanje o svrabu, baka tvrdi da joj je kći govorila kako je malenu vodila doktoru, dobivala kreme i vadila krv.

Dodaje i da curicu nije vidjela dvije godine, odnosno zadnji put ju je vidjela kad je malena imala tri mjeseca. Ne zna hoće li ići na pogreb unuke.

Idi na 24sata