To je to što me zanima!

Arsen Bauk: 'Nećemo kršiti odluku Ustavnog suda. Taktika je da se držimo upozorenja'

Imat ćemo kandidate za Hrvatski sabor. Kada dobijemo izbore, naši zastupnici će ga podržati za mandatara. Zna se već koga i to je to, rekao je
Vidi originalni članak

Arsen Bauk za RTL govorio je o SDP-ovoj kampanji za izbore te kako će to izgledati. 

- Ne da ne želimo kršiti odluku Ustavnog suda. Mi je nećemo kršiti niti smo imali ikad namjeru, želju bilo da kršimo odluku devet sudaca Ustavnog suda - rekao je i dodao kako su to "izbori za Hrvatski sabor. Imat ćemo kandidate za Hrvatski sabor. Kada dobijemo izbore, naši zastupnici će ga podržati za mandatara. Zna se već koga i to je to."

RADIKALAN POTEZ Bivša predsjednica Ustavnog suda: 'Ja bih poništila izbore!'

Upitan je i hoće li spominjati njegovo ime.

- Mi ćemo se držati upozorenja Ustavnog suda. To je taktika. To je taktika i strategija i obaveza - rekao je.

Rekao je i kako ne smatra da krše Ustav. 

- Mislim da su četiri suca u pravu i da su devet sudaca u krivu. Da je samo sastav Ustavnog suda razlog zašto je ovakva odluka donesena. Za ova četiri suca koji su bili protiv sam i ja glasao isto - govori. 

ŽESTOKA REAKCIJA PREDSJEDNIKA VIDEO Milanović je sasuo bujicu uvreda HDZ-ovcima. Ali jednog je ipak štedio: 'Nije gangster'

Upitan je i hoće li koristiti vizuale predsjednika Republike.

- O tome kako će nam izgledati vizuali odlučit će kreativni tim kada detaljno sagledamo što nam je sve Ustavni sud poručio. Ali ni u kom slučaju nećemo izlaziti izvan okvira upozorenja koje smo dobili od strane Ustavnog suda - govori.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • Smoke_on_the_Water 19.03.2024.

    Najvažnije je da Jandroković ne postane v.d. vrhovni zapovjednik. Prema izjavama poglavice ovog bauka, ostalih buha i insekata istog trenutka bi pokrenuo HV na Iblerov trg a tajne službe priključile prisluškivače svakom od njih u guzicu.  

  • stefanpongrac61 19.03.2024.

    Milanče već dogovara s Vučićem i Dodikom treću republiku ili treću yugu

  • west66 19.03.2024.

    Nemojte slučajno pomisliti da je Šeparoviću problem što se Turud druži s krim miljeom. Neee oni su u ratu zbog drugih stvari.

Komentiraj...
Vidi sve komentare