To je to što me zanima!

Berošev apel: Virus nikada ne spava, mladi, budite odgovorni!

Virus je još uvijek oko nas. I noćni sati su sati njegovog širenja i moramo biti oprezni, poručio je ministar Beroš te apelirao na mlade da pripaze na širenje korone u noćnim klubovima...
Vidi originalni članak

Na konferenciji stožera Zagrebačke županije kazali su kako je u posljednja dva sata otkriveno 39 novih slučajeva zaraze koronavirusom.

POGLEDAJTE VIDEO: Korona u Hrvatskoj

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Žarišta su noćni klubovi. Stoga je ministar zdravstva Vili Beroš uputio apel mladima.

- Što se tiče korona virus ugroze, to ste me pitali, jutros je također broj novooboljelih manji nego što je bio jučer. Međutim, ponovno je među njima dosta veliki broj onih koji su iz noćnih klubova, tako da je to stvarno nešto o čemu moramo razmisliti. Apeliram još jednom na sve mlade i na sve da je potrebno odgovorno se ponašati i izbjegavati te rizične situacije jer virus je još uvijek oko nas i on nikad ne spava. Prema tome i noćni sati su sati njegovog širenja i moramo biti oprezni, poručio je ministar, prenosi N1.

NOVA OTKRIĆA O KORONI Tri soja haraju Hrvatskom: Virus je došao iz Austrije, Italije i Kine

- Tamo je nemoguće, među tim mladim ljudima, pohvatati sve kontakte, eventualno nam znaju reći s kim su poslije bili, ali u klubu ne. Nisam pametan što napraviti oko klubova, nemoguće je od mladih očekivati da se tamo pridržavaju obaveznog razmaka i drugih mjera, kazao nam je i dr. Zvonimir Šostar, ravnatelj Nastavnog zavoda za javno zdravstvo "Dr. Andrija Štampar" Grada Zagreba. 

Idi na 24sata

Komentari 109

  • Tade 28.06.2020.

    Tko ima virus koronu taj dozivi 100 godina jer samo oni stari blizu stote umiru

  • stiven 27.06.2020.

    ako sve ostane samo na apelu?ništa od toga. mladima uputiti ovako apel,može biti samo kontra produktivan,ono kontraSplita

  • 27.06.2020.

    Ma nek se razbukta

Komentiraj...
Vidi sve komentare