To je to što me zanima!

Boris Dežulović Milanoviću: 'Predsjedniče, ne morate vi ići u tri p**** materine, ja ću'

Obitelj je bila pozvana u Vladu, dobili su odštetu i što još treba? Sad vas direktno pitam – što još treba?, tim je riječima predsjednik komentirao ubojstvo obitelji Zec
Vidi originalni članak

Izjave Zorana Milanovića o obitelji Zec koje je dao na 30. obljetnicu ubojstva Mihajla, Marije i Aleksandre Zec izazvale su lavinu reakcija. Podsjetimo, novinarima je u utorak rekao:

"Obitelj je bila pozvana u Vladu, dobili su odštetu i što još treba? Sad vas direktno pitam – što još treba?"

Među brojnima koji su bili zgroženi njegovom izjavom je i Boris Dežulović, koji je objavio status na Facebooku. Prenosimo ga u cijelosti.

"Prije pedeset jednu godinu, 7. prosinca 1970., njemački kancelar Willy Brandt u ikoničnom je prizoru njemačke katarze kleknuo pred spomenik židovskim žrtvama varšavskog Geta.

Pedeset jednu godinu kasnije, 7. prosinca 2021. godine, hrvatski predsjednik Zoran Milanović u ikoničnom se prizoru hrvatske katarze prisjetio nikad procesuiranog ubojstva srpske obitelji Zec i hladnokrvne likvidacije dvanaestogodišnje Aleksandre: "Obitelj Zec je bila pozvana u vladu, dobili su odštetu, što još treba? Sad vas moram direktno pitati, što još treba?"

Ništa, predsjedniče. Baš ništa. Što bi rekao jedan moj drug, ne morate vi ići u tri pizde materine, ja ću", napisao je Dežulović.

Idi na 24sata

Komentari 422

  • prettner 17.12.2021.

    Hoće li fiškal Ante Nobilo nakon zastupanja obitelji Zec sada zastupati i 402 hrvatske djece na sudu u Beogradu i tamo tražiti odštetu za sve njih, za stotine poginule i ubijene djece od velikosrpske agresije ?

  • prettner 09.12.2021.

    Inače, ovo ubojstvo troje članova obitelji Zec je monstruozno, ali i klasično ubojstvo u mafijaškom stilu, jer je otac Mihajlo ostao dužan onima koji su mu dobavljali prošvercano meso iz BiH o čemu postoje dokazi u MUP-u. Dakle, u pitanju je novac, a ne „krvna zrnca“. Taj tragični slučaj medijski je predimenzioniran do te mjere da je u sjeni ostao podatak da je, osim Aleksandre Zec, još preko 400 hrvatske djece poginulo tijekom velikosrpske agresije, a za što također nikad nitko nije odgovarao !Izvođena su stijeljanja i klanja. Egzikucije. 30 godina kasnije, još nitko od srba i četnika nije kleknuo u Vukovaru i na Ovčari, Berku, Škabrnji i sličnim mjestima. Dežuloviću nitko od tvojih se nije ugledao na Willy Brandta.

  • VilaVelebita2001 08.12.2021.

    Ne kuzim Dezulovica, ne volis ovu drzavu, pa sto onda radis ovdje? To je ko da si u braku s osobom koju ne volis. Odi, razvedi se, nadji onu koja ti vise pase...

Komentiraj...
Vidi sve komentare