News

Komentari 422

Boris Dežulović Milanoviću: 'Predsjedniče, ne morate vi ići u tri p**** materine, ja ću'

Boris Dežulović Milanoviću: 'Predsjedniče, ne morate vi ići u tri p**** materine, ja ću'

Obitelj je bila pozvana u Vladu, dobili su odštetu i što još treba? Sad vas direktno pitam – što još treba?, tim je riječima predsjednik komentirao ubojstvo obitelji Zec

Izjave Zorana Milanovića o obitelji Zec koje je dao na 30. obljetnicu ubojstva Mihajla, Marije i Aleksandre Zec izazvale su lavinu reakcija. Podsjetimo, novinarima je u utorak rekao:

"Obitelj je bila pozvana u Vladu, dobili su odštetu i što još treba? Sad vas direktno pitam – što još treba?"

Među brojnima koji su bili zgroženi njegovom izjavom je i Boris Dežulović, koji je objavio status na Facebooku. Prenosimo ga u cijelosti.

"Prije pedeset jednu godinu, 7. prosinca 1970., njemački kancelar Willy Brandt u ikoničnom je prizoru njemačke katarze kleknuo pred spomenik židovskim žrtvama varšavskog Geta.

Pedeset jednu godinu kasnije, 7. prosinca 2021. godine, hrvatski predsjednik Zoran Milanović u ikoničnom se prizoru hrvatske katarze prisjetio nikad procesuiranog ubojstva srpske obitelji Zec i hladnokrvne likvidacije dvanaestogodišnje Aleksandre: "Obitelj Zec je bila pozvana u vladu, dobili su odštetu, što još treba? Sad vas moram direktno pitati, što još treba?"

Ništa, predsjedniče. Baš ništa. Što bi rekao jedan moj drug, ne morate vi ići u tri pizde materine, ja ću", napisao je Dežulović.

Najčitaniji članci