To je to što me zanima!

Curice (3) umrle u užarenom autu: Unutra je bilo 52 Celzija!

Smrt blizankinja od tri godine i dalje ostaje misterij, nakon što su nestale iz kuće udomitelja i nekako završile u užarenom autu. Obdukcija je pokazala da su preminule uslijed toplotnog udara...
Vidi originalni članak

Dvije djevojčice iz američkog Hinesvillea su pronađene mrtve u užarenom automobilu nakon što su nestale iz kuće tijekom noći.

Blizankinje Raelynn i Payton Keyes (3) umrle su u nedjelju popodne u automobilu na 52 Celzija, a rezultati obdukcije pokazali su kako je smrt uslijedila nakon toplinskog udara.

Detalji vezani uz smrt blizanki i dalje su misterij jer se vjerovalo da su nestale prije nego što su njihovi udomitelji pozvali policiju.

Na dan njihove smrti dnevna temperatura bila je 34 stupnja. Nije jasno kako su došle u vozilo.

Djevojčice je zadnje žive u petak vidjela njihova biološka majka Skye Keyes koja ih je posjetila sa socijalnom radnicom. Djeca su odvedena od bioloških roditelja godinu prije njihove smrti zbog niza komplikacija i problematičnog života roditelja.

- Ovo je noćna mora. Čini mi se da smo posljednji saznali da su nam kćeri preminule - izjavila je biološka majka za WTOC.

- Gdje je bila žena koja se trebala brinuti za njih? Njihova smrt nema smisla- dodala je.

Udomitelji su, prema policijskom izvješću, očajnički tražili djevojčice, a kada ih nisu mogli pronaći u kući, počeli su pretraživati dvorište i okolno susjedstvo.

VELIKA TRAGEDIJA Preminula djevojčica (4) koju je otac ostavio u autu na plus 40

Kada su se vratili pred kuću, opazili su djevojčice mrtve u autu.

Njihova majka je rekla da ih je posjećivala svaki petak zajedno s njihovim tatom nakon što su otišle u skrb udomiteljima. Dodala je kako je obitelj prošla kroz pakao nakon što su ranije izgubili kćer koja je umrla sa samo tri tjedna.

- One su bile tako živahne, tako... savršene. Tragedije nam se događaju jedna za drugom - kazala je majka.

Obitelj želi sahraniti djevojke zajedno sa starijom kćeri koja je umrla 2014. godine

Idi na 24sata

Komentari 20

  • salkomalo 04.10.2019.

    Skye Keyes kao uzorna majka je stvarno osoba koja bi trebala imat pravo komentirat ovu tragediju!

  • REPLIKA91 04.10.2019.

    ''Djevojčice je zadnje žive u petak vidjela njihova biološka majka Skye Keyes koja ih je posjetila sa socijalnom radnicom. Djeca su odvedena od bioloških roditelja godinu prije njihove smrti..'' u petak vidjela majka ali umrla prije godinu dana....jedino novinar razumije ovaj kontekst

  • kajbuljis 04.10.2019.

    O ovakvim slucajevima sa samo u americi cuo pa se pitam kakav to narod tmo zivi??

Komentiraj...
Vidi sve komentare