To je to što me zanima!

Danas štrajk u tri županije: 'U srijedu planiramo iznenađenje'

Sindikat znanosti i visokog obrazovanja najavio je da će 24. listopada održati jednodnevni štrajk sa zahtjevom za povećanjem plaća dijelu članova s najnižim plaćama
Vidi originalni članak

Štrajk u školama se nastavlja, a u utorak neće biti nastave u školama u Vukovarsko-srijemskoj, Karlovačkoj i Zagrebačkoj županiji. Sindikati su se u srijedu najavili i na Markovu trgu. O tome što planiraju za Nova TV govorio je predsjednik Nezavisnog sindikata zaposlenih u srednjim školama, Branimirom Mihalincem.

POGLEDAJTE VIDEO:

- U srijedu neće biti veliki prosvjed, ali bit će nešto što će biti zanimljivo i vama medijima, ali će biti zanimljivo i premijeru i užem kabinetu Vlade koja će to u vrijeme zasjedati - rekao je. Na pitanje na koji način će to što planiraju biti zanimljivo javnosti, Mihalinec je rekao: 

- Ostavite to kao jedno iznenađenje.

ŠTRAJK IDE DALJE Sindikati ne odustaju: U utorak će škole štrajkati u tri županije

Štrajk na fakultetima

Sindikat znanosti i visokog obrazovanja najavio je da će 24. listopada održati jednodnevni štrajk sa zahtjevom za povećanjem plaća dijelu članova s najnižim plaćama, radi otklanjanja razlika između radnih mjesta u sustavu znanosti i obrazovanja te istovrsnih radnih mjesta u sustavima javnih službi.

OSNOVNE I SREDNJE ŠKOLE Sindikati ne popuštaju: Danas se štrajka u cijeloj Hrvatskoj

Štrajkat će nenastavno osoblje i predavači, njih oko 700, najavio je na konferenciji za novinare glavni tajnik Sindikata znanosti Vilim Ribić, pozvavši sve znanstveno i nastavno osoblje da budu kolegijalni i pridruže se štrajku.

Idi na 24sata

Komentari 90

  • Big_Daddy 👊😎 22.10.2019.

    Dajte prestanite više sa tim štrajkom jer nam djeca spaštaju ni kriva ni dužna. Več ste i bogu i vragu došlo na živce. Kaj bi vi htjeli?? Imate više slobodnih dana od bilo kojeg drugog radnika u HR.

  • G4ndalf 22.10.2019.

    Najbolje ukinite školovanje pa nek se snađu svi ti pametnjakovići kojima je problem za soma eura slajdat stranice na projektoru i brusit nokte dok djeca prepisuju.... ionak svijet ide u propast IQ čovječanstva se opasno strmoglavi tak da školovanje više nikome nebude potrebno za desetak godina

  • 22.10.2019.

    Kazu svi ovi strajkovi odradit ce se po zimskim praznicima da li su to ucenici krivi ?? Da su pametni ne bih dosli ni dana jer imaju praznike koje su zasluzili :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare