To je to što me zanima!

Davor je dobio čizme pa otišao u šoping: "Sad živim svoj san"

Žalosni vapaj i suze zamijenio je široki osmijeh na njegovom licu. Pohvalio se Davor da je u četvrtak sa svojim imenjakom Davorom Šverkom i Ivanom Stojković otišao u šoping u Labin.
Vidi originalni članak

Ja sad živim svoj san. Živim kao kralj od početka ovog tjedna kada mi je počela stizati pomoć dobrih ljudi. Već su me susjedi prozvali "kralj Raše". Ni u snu se nisam nadao ovakvom lijepom životu.Čini mi se kao da sanjam i bojim se probuditi, rekao je Davor Vitasović (46) iz Krapna kraj Raše koji ne prestaje zahvaljivati za pomoć.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

VELIKO SRCE HRVATSKE Hvala vam, dobri ljudi: Ne gladujem i nije mi više hladno

Žalosni vapaj i suze zamijenio je široki osmijeh na njegovom licu. Pohvalio se Davor da je u četvrtak sa svojim imenjakom Davorom Šverkom i Ivanom Stojković otišao u šoping u Labin. Dobro se snašao.

- Ma on je pravi šoping kralj. Bilo je neizmjerno zadovoljstvo gledati ga kako bira jakne i košulje. Vidjeti ga sretnog i sa zahvalnim pogledom je neprocjenjivo - rekao je Davor Šverko, inače dobitnik nagrade Ponos Hrvatske. On i kolegica Ivana ponovno su pokazali veliko srce i preko društvenih mreža organizirali akciju prikupljanja namirnica i ostalih potrepština za Davora Vitasovića. Raški "kralj" rekao je kako telefoni i dalje zvone a ovih dana će mu,kaže neke cure doći počistiti stan.

DAVOR IZ ISTRE Vapaj: Jedem svaki treći dan i živim u zgradi koja se raspada

- Ponudile su se doći i počistiti stan i izbaciti stare stvari jer mi stiže puno novog namještaja. Rekli su mi da će stići nova kuhinja i krevet, a televizor će stići iz Zagreba. Ivana Stojković mi je donijela čizme za zimu. Dobre su. Bože, kada se samo sjetim prošlog Božića kojeg sam, bez hrane,slomljen i zaboravljen proveo u krevetu sam.Zurio sam u plafon i nadao se čudu. Danas konačno živim i zbog toga sam zahvalan svim ljudima.Imaju veliko srce i moje je zbog toga ogromno - suznih očiju je rekao Davor. 

Idi na 24sata

Komentari 94

  • 14.12.2018.

    Akcija je stvarno hvalevrijedna i zelim tom covjeku za Bozic sve najbolje. No kada sve to prodje, sve lako moze pasti u zaborav. Cisto kao prijedlog dajem da mu se pokusa naci barem sezonski posao (u Istri ih ima),pa da covjek barem neko vrijeme bude zaposlen, a od zarade da moze zivjeti dostojanstveno ostatak godibe. Ne znam cita li itko ove komentare, ali ako i ovaj dopre do nekoga, moze nesto biti od toga. I ima li igdje adresa da mu se nesto novaca posalje kad sve ovo prodje, ocito mi je promaklo.Samo hrabro Davore. Za vrh ove drzave, sramota da takvo sto dozvoli a za gradjane - svaka pohvala!

  • anno_nymous 14.12.2018.

    Kad kazes istinu na ovom portalu dobijes zuti karton... evo mozete jos jednog opalit nije problem... znam da istina boli. Punite glavu mladima kako u nasoj drzavi nista ne valja objavljujuci samo lose vijesti... kao da se nista dobro ne desava nigdje kod nas... 24 sata su sramotne novine. Dno novinarstva i slobode govora. Eto toliko

  • dottie 14.12.2018.

    Sad ne radis a dobijas placu

Komentiraj...
Vidi sve komentare