Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
95 komentara

Davor je dobio čizme pa otišao u šoping: "Sad živim svoj san"

Žalosni vapaj i suze zamijenio je široki osmijeh na njegovom licu. Pohvalio se Davor da je u četvrtak sa svojim imenjakom Davorom Šverkom i Ivanom Stojković otišao u šoping u Labin.

Foto: Pixsell
95 komentara

Ja sad živim svoj san. Živim kao kralj od početka ovog tjedna kada mi je počela stizati pomoć dobrih ljudi. Već su me susjedi prozvali "kralj Raše". Ni u snu se nisam nadao ovakvom lijepom životu.Čini mi se kao da sanjam i bojim se probuditi, rekao je Davor Vitasović (46) iz Krapna kraj Raše koji ne prestaje zahvaljivati za pomoć.

[video: 1202538 / Davor Vitasović je bio u šopingu i kupio si puno stvari koje su mu potrebne.]
VELIKO SRCE HRVATSKE Hvala vam, dobri ljudi: Ne gladujem i nije mi više hladno

Žalosni vapaj i suze zamijenio je široki osmijeh na njegovom licu. Pohvalio se Davor da je u četvrtak sa svojim imenjakom Davorom Šverkom i Ivanom Stojković otišao u šoping u Labin. Dobro se snašao.

Foto: Dusko Marusic/PIXSELL

- Ma on je pravi šoping kralj. Bilo je neizmjerno zadovoljstvo gledati ga kako bira jakne i košulje. Vidjeti ga sretnog i sa zahvalnim pogledom je neprocjenjivo - rekao je Davor Šverko, inače dobitnik nagrade Ponos Hrvatske. On i kolegica Ivana ponovno su pokazali veliko srce i preko društvenih mreža organizirali akciju prikupljanja namirnica i ostalih potrepština za Davora Vitasovića. Raški "kralj" rekao je kako telefoni i dalje zvone a ovih dana će mu,kaže neke cure doći počistiti stan.

DAVOR IZ ISTRE Vapaj: Jedem svaki treći dan i živim u zgradi koja se raspada

- Ponudile su se doći i počistiti stan i izbaciti stare stvari jer mi stiže puno novog namještaja. Rekli su mi da će stići nova kuhinja i krevet, a televizor će stići iz Zagreba. Ivana Stojković mi je donijela čizme za zimu. Dobre su. Bože, kada se samo sjetim prošlog Božića kojeg sam, bez hrane,slomljen i zaboravljen proveo u krevetu sam.Zurio sam u plafon i nadao se čudu. Danas konačno živim i zbog toga sam zahvalan svim ljudima.Imaju veliko srce i moje je zbog toga ogromno - suznih očiju je rekao Davor. 

Tema: Hrvatska

Možda vas zanima i ovo:
Message