To je to što me zanima!

Dejan Kovač predao više od 16 tisuća potpisa za kandidaturu

Povijest nas uči da je cijena slobode visoka i da se za nju moramo boriti. Krajnji je trenutak da se svi hrvatski građani ujedine pod jednom jedinom zastavom, a to je zastava Hrvatske, rekao je Kovač
Vidi originalni članak

Kandidat na izborima za hrvatskog predsjednika, ekonomist Dejan Kovač koji se natječe kao nezavisni kandidat uz podršku HSLS-a predao je u nedjelju Državnom izbornom povjerenstvu više od 16.000 potpisa te istaknuo kako ne zastupa politike podjela kao većina njegovih protukandidata, već politike ujedinjenja.

Kovač je nakon predaje potpisa, za Hinu rekao da je naglasak u njegovoj kampanji na građanskim slobodama. Zahvalio je svim članovima HSLS-a koji podržavaju njegovu kandidaturu, kao i građanima koji su dali veliki doprinos u sakupljanju potpisa.

Ujedinimo se pod jedinom zastavom - zastavom Hrvatske 

- Povijest nas uči da je cijena slobode visoka i da se za nju moramo boriti, bilo da je riječ o građanskoj, političkoj ili ekonomskoj slobodi. Kao predsjednik neću zastupati politike podjela kao većina mojih protukandidata, već politike ujedinjenja. Krajnji je trenutak da se svi hrvatski građani ujedine pod jednom jedinom zastavom, a to je zastava Hrvatske. Druge domovine nemamo - poručio je Kovač.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pozvao je sve hrvatske građane da izađu na izbore i daju svoj glas:

- 22. prosinca počinje bitka za hrvatsku demokraciju u kojoj je jedino oružje - glas građana - kaže Kovač.

Predsjednik HSLS-a Dario Hrebak ustvrdio je da od danas počinje redizajn sadašnjeg potrošenog modela koji treba mijenjati.

- Želimo se boriti za Hrvatsku - zemlju znanja i obrazovanja, a ne klijentelizma i korupcije. Snažno ćemo se zalagati za produktivnu Hrvatsku, a ne za birokratsku Hrvatsku", poručio je Hrebak, dodavši da se u prvom redu zalažu za transparentnost upravljanja javnim resursima - rekao je.

Aludirajući na zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića i aferu oko dodjele štandova na zagrebačkom Adventu, Hrebak je rekao da je to suprotno svemu za što se HSLS zalaže i za što će se u budućnosti zalagati.

ZAOBILAŽENJE PROPISA 'Milan Bandić je morao ići na natječaj za adventske kućice’

- Žetončići su prošlost i nisu 'in'. Mi ćemo propagirati digitalnu transformaciju, digitalna plaćanja, a ne plaćanja putem žetona - poručio je Hrebak.

 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Bjelovarčan 05.12.2019.

    Dejan Kovač, potrčko od Hrebaka. Taj bi preko Hrebaka zadužio Hrvatsku kako je Hrebak Bjeovar

  • jack_daniels_1 01.12.2019.

    Za Mišu Kovača sam čuo, ali za Dejana Kovača nikad.

  • ravno1 01.12.2019.

    Za mene tu postoji samo jedno pitanje: da li je luđi Dejan Kovač ili Darinko Kosor koji mu je dao svoju podršku i podršku hsls-OVACA? Podršku HSLS-a , stranke koja je nekada bila respektabilna stranka a sada, najvećim dijelom zbog takvih neodgovornih "šefova", ima ispod 1 % podrške birača. Čudi me da taj ludi Kovač nije tvrdio da je i Darinko ustaško ime? Jer meni Darinko "jako miriše" na ustaše.

Komentiraj...
Vidi sve komentare