Obavijesti

News

Komentari 6

Dejan Kovač predao više od 16 tisuća potpisa za kandidaturu

Dejan Kovač  predao više od 16 tisuća potpisa za kandidaturu
4

Povijest nas uči da je cijena slobode visoka i da se za nju moramo boriti. Krajnji je trenutak da se svi hrvatski građani ujedine pod jednom jedinom zastavom, a to je zastava Hrvatske, rekao je Kovač

VIDEO

Kandidat na izborima za hrvatskog predsjednika, ekonomist Dejan Kovač koji se natječe kao nezavisni kandidat uz podršku HSLS-a predao je u nedjelju Državnom izbornom povjerenstvu više od 16.000 potpisa te istaknuo kako ne zastupa politike podjela kao većina njegovih protukandidata, već politike ujedinjenja.

Zagreb: Dejan Kovač kandidaturu za predsjednika RH

Kovač je nakon predaje potpisa, za Hinu rekao da je naglasak u njegovoj kampanji na građanskim slobodama. Zahvalio je svim članovima HSLS-a koji podržavaju njegovu kandidaturu, kao i građanima koji su dali veliki doprinos u sakupljanju potpisa.

Ujedinimo se pod jedinom zastavom - zastavom Hrvatske 

- Povijest nas uči da je cijena slobode visoka i da se za nju moramo boriti, bilo da je riječ o građanskoj, političkoj ili ekonomskoj slobodi. Kao predsjednik neću zastupati politike podjela kao većina mojih protukandidata, već politike ujedinjenja. Krajnji je trenutak da se svi hrvatski građani ujedine pod jednom jedinom zastavom, a to je zastava Hrvatske. Druge domovine nemamo - poručio je Kovač.

Pokretanje videa...

dejan kovač predao potpise DIP-u 02:05

Pozvao je sve hrvatske građane da izađu na izbore i daju svoj glas:

- 22. prosinca počinje bitka za hrvatsku demokraciju u kojoj je jedino oružje - glas građana - kaže Kovač.

Predsjednik HSLS-a Dario Hrebak ustvrdio je da od danas počinje redizajn sadašnjeg potrošenog modela koji treba mijenjati.

- Želimo se boriti za Hrvatsku - zemlju znanja i obrazovanja, a ne klijentelizma i korupcije. Snažno ćemo se zalagati za produktivnu Hrvatsku, a ne za birokratsku Hrvatsku", poručio je Hrebak, dodavši da se u prvom redu zalažu za transparentnost upravljanja javnim resursima - rekao je.

Aludirajući na zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića i aferu oko dodjele štandova na zagrebačkom Adventu, Hrebak je rekao da je to suprotno svemu za što se HSLS zalaže i za što će se u budućnosti zalagati.

'Milan Bandić je morao ići na natječaj za adventske kućice’
'Milan Bandić je morao ići na natječaj za adventske kućice’

- Žetončići su prošlost i nisu 'in'. Mi ćemo propagirati digitalnu transformaciju, digitalna plaćanja, a ne plaćanja putem žetona - poručio je Hrebak.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa