To je to što me zanima!

Detalji ubojstva u Kaštelima: Odgurnuli su mi kćer i rekli joj: 'Miči se!' Potom su zapucali...

Neslužbeno doznajemo kako je u nedjelju ubijen 36-godišnji Mario Boljat zvani Pajkić, lokalni MMA borac iz Kaštel Kambelovca, koji je prije 10 godina preživio atentat
Vidi originalni članak

Kći mi je rekla da se u to vrijeme vraćala doma. Neki muškarac je istrčao pred nju i rekao joj je 'Makni se, brzo!', nedugo nakon toga čula je pucnjeve, ispričala nam je mještanka Kaštel Kambelovca o vatrenom obračunu između pripadnika krim-miljea u nedjelju navečer.

POGLEDAJTE VIDEO: Životna priča Joze Čabraje

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Neslužbeno doznajemo kako je ubijen 36-godišnji Mario Boljat zvani Pajkić, lokalni MMA borac iz Kaštel Kambelovca, koji je prije 10 godina preživio atentat. 

Tada ga je u ruku i trbuh ranio Boris Pajić iz Prijedora za što je na Županijskom sudu u Splitu dobio dvije godine zatvora.

- Hvala sutkinji, ovo je jasna poruka da svatko gotovo nekažnjeno može ubiti ili osakatiti bilo koga pucajući mu u tijelo, a da za to neće odležati ni zakonski minimum. Pa veće kazne dobiju oni koji provale u kiosk - ispričao je 2011. godine za Slobodnu Dalmaciju Mario Boljat, kojem u nedjelju nije pomogla ni pancirka. 

Napadači su navodno došli s tri automobila, opkolili su ga i ubili. 

U obračunu su ranjena dvojica muškaraca, jedan od njih je Jozo Čabraja, koji je prošle godine preživio dva atentata. 

U Kaštel Kambelovcu u ponedjeljak sve je bilo puno policije. Dio gdje se pucalo oblijepljeno je policijskim trakama, a inspektori su tražili snimke nadzornih kamera iz obližnjih kafića i trgovina.

- Uplašili smo se, kako ne bi? Pa bojali smo se da je ubojica još negdje blizu. Ništa nismo znali - pričali su nam mještani o noći i zvukovima pucnjave koju su neku opisali kao pojedinačnu, a drugi kao rafalnu paljbu.
 

Idi na 24sata

Komentari 108

  • Orah 16.06.2020.

    Između njih obračun, djevojci rečeno da se makne, pošteno....

  • 15.06.2020.

    E da je Tito živ !?!?

  • 15.06.2020.

    Dobro je reko 2011. Vecu kaznu ce dobit oni sta su napisali uvrede za srbe prije par dana nego sta dobijes za tesko ranjavanje. Sta bi sutkinja napravila da joj sin tako prođe??

Komentiraj...
Vidi sve komentare