Obavijesti

News

Komentari 108

Detalji ubojstva u Kaštelima: Odgurnuli su mi kćer i rekli joj: 'Miči se!' Potom su zapucali...

Detalji ubojstva u Kaštelima: Odgurnuli su mi kćer i rekli joj: 'Miči se!' Potom su zapucali...
18

Neslužbeno doznajemo kako je u nedjelju ubijen 36-godišnji Mario Boljat zvani Pajkić, lokalni MMA borac iz Kaštel Kambelovca, koji je prije 10 godina preživio atentat

VIDEO

Kći mi je rekla da se u to vrijeme vraćala doma. Neki muškarac je istrčao pred nju i rekao joj je 'Makni se, brzo!', nedugo nakon toga čula je pucnjeve, ispričala nam je mještanka Kaštel Kambelovca o vatrenom obračunu između pripadnika krim-miljea u nedjelju navečer.

POGLEDAJTE VIDEO: Životna priča Joze Čabraje

Pokretanje videa...

Jozo Čabraja treći put ranjen 01:11

Neslužbeno doznajemo kako je ubijen 36-godišnji Mario Boljat zvani Pajkić, lokalni MMA borac iz Kaštel Kambelovca, koji je prije 10 godina preživio atentat. 

Tada ga je u ruku i trbuh ranio Boris Pajić iz Prijedora za što je na Županijskom sudu u Splitu dobio dvije godine zatvora.

- Hvala sutkinji, ovo je jasna poruka da svatko gotovo nekažnjeno može ubiti ili osakatiti bilo koga pucajući mu u tijelo, a da za to neće odležati ni zakonski minimum. Pa veće kazne dobiju oni koji provale u kiosk - ispričao je 2011. godine za Slobodnu Dalmaciju Mario Boljat, kojem u nedjelju nije pomogla ni pancirka. 

Napadači su navodno došli s tri automobila, opkolili su ga i ubili. 

U obračunu su ranjena dvojica muškaraca, jedan od njih je Jozo Čabraja, koji je prošle godine preživio dva atentata. 

U Kaštel Kambelovcu u ponedjeljak sve je bilo puno policije. Dio gdje se pucalo oblijepljeno je policijskim trakama, a inspektori su tražili snimke nadzornih kamera iz obližnjih kafića i trgovina.

- Uplašili smo se, kako ne bi? Pa bojali smo se da je ubojica još negdje blizu. Ništa nismo znali - pričali su nam mještani o noći i zvukovima pucnjave koju su neku opisali kao pojedinačnu, a drugi kao rafalnu paljbu.
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 108
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.