News

Komentari 108

Detalji ubojstva u Kaštelima: Odgurnuli su mi kćer i rekli joj: 'Miči se!' Potom su zapucali...

Detalji ubojstva u Kaštelima: Odgurnuli su mi kćer i rekli joj: 'Miči se!' Potom su zapucali...

Neslužbeno doznajemo kako je u nedjelju ubijen 36-godišnji Mario Boljat zvani Pajkić, lokalni MMA borac iz Kaštel Kambelovca, koji je prije 10 godina preživio atentat

Kći mi je rekla da se u to vrijeme vraćala doma. Neki muškarac je istrčao pred nju i rekao joj je 'Makni se, brzo!', nedugo nakon toga čula je pucnjeve, ispričala nam je mještanka Kaštel Kambelovca o vatrenom obračunu između pripadnika krim-miljea u nedjelju navečer.

POGLEDAJTE VIDEO: Životna priča Joze Čabraje

Neslužbeno doznajemo kako je ubijen 36-godišnji Mario Boljat zvani Pajkić, lokalni MMA borac iz Kaštel Kambelovca, koji je prije 10 godina preživio atentat. 

Tada ga je u ruku i trbuh ranio Boris Pajić iz Prijedora za što je na Županijskom sudu u Splitu dobio dvije godine zatvora.

- Hvala sutkinji, ovo je jasna poruka da svatko gotovo nekažnjeno može ubiti ili osakatiti bilo koga pucajući mu u tijelo, a da za to neće odležati ni zakonski minimum. Pa veće kazne dobiju oni koji provale u kiosk - ispričao je 2011. godine za Slobodnu Dalmaciju Mario Boljat, kojem u nedjelju nije pomogla ni pancirka. 

Napadači su navodno došli s tri automobila, opkolili su ga i ubili. 

U obračunu su ranjena dvojica muškaraca, jedan od njih je Jozo Čabraja, koji je prošle godine preživio dva atentata. 

U Kaštel Kambelovcu u ponedjeljak sve je bilo puno policije. Dio gdje se pucalo oblijepljeno je policijskim trakama, a inspektori su tražili snimke nadzornih kamera iz obližnjih kafića i trgovina.

- Uplašili smo se, kako ne bi? Pa bojali smo se da je ubojica još negdje blizu. Ništa nismo znali - pričali su nam mještani o noći i zvukovima pucnjave koju su neku opisali kao pojedinačnu, a drugi kao rafalnu paljbu.
 

Najčitaniji članci