To je to što me zanima!

Di su pare? U policiji. Traži se vlasnik omotnice pune novca

S razlogom nije objavljeno o kojoj se svoti novaca radi, ali razumljivo je da tu informaciju zna samo vlasnik kuverte. Ako ste izgubili novce, javite se u V. policijsku postaju u Bauerovoj ulici u Zagrebu
Vidi originalni članak

Jeste li izgubili novac negdje sredinom rujna negdje na Maksimirskoj cesti? Ako ste vi vlasnik izgubljenog novca javite se u V. policijsku postaju u Bauerovoj ulici u Zagreb - apel je PU zagrebačke.

Sredinom rujna u prostorije PU zagrebačke došla je građanka koja je na Maksimirskoj cesti pronašla kuvertu s novcem i koju je predala policijskim službenicima. S obzirom da se od tada policajcima nitko nije obratio za pomoć u smislu da je vlasnik izgubljenog novca, iz PU zagrebačke ističu "kako je policiji u interesu da se vlasniku vrati ono što je njegovo, a u ovom slučaju to je novac".

VIDEO: KUNE NA CESTI U ZAGREBU 'Meni su letjeli novci po cesti, ali spasio sam karte Dinama!'

Policija s razlogom nije objavila o kojoj se svoti novaca radi, ali razumljivo je da tu informaciju zna samo vlasnik izgubljene kuverte.

- Ovim putem pozivamo vlasnika izgubljenog da dođe u policijsku postaju i dokaže da je upravo on vlasnik novca i da mu se vrati ono bez čega je 'na za sada neutvrđeni način ostao' - zaključuju iz zagrebačke policije.

 

Idi na 24sata

Komentari 60

  • mily 27.10.2019.

    nisu to ,,čisti,, šoldi, neće se vlasnik javiti, ne isplati mu se

  • vinja 26.10.2019.

    Koliko god bilo izgubljenog novca očito nije pošteno zarađen i vlasnika bi mogao samo kompromitirati. U protivnom bi ga vlasnik odavno tražio.

  • 26.10.2019.

    što nađeš:ne kaži ,što izgubiš :ne traži.

Komentiraj...
Vidi sve komentare