Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
60 komentara

Di su pare? U policiji. Traži se vlasnik omotnice pune novca

S razlogom nije objavljeno o kojoj se svoti novaca radi, ali razumljivo je da tu informaciju zna samo vlasnik kuverte. Ako ste izgubili novce, javite se u V. policijsku postaju u Bauerovoj ulici u Zagrebu

Foto: PIXSELL
60 komentara

Jeste li izgubili novac negdje sredinom rujna negdje na Maksimirskoj cesti? Ako ste vi vlasnik izgubljenog novca javite se u V. policijsku postaju u Bauerovoj ulici u Zagreb - apel je PU zagrebačke.

Sredinom rujna u prostorije PU zagrebačke došla je građanka koja je na Maksimirskoj cesti pronašla kuvertu s novcem i koju je predala policijskim službenicima. S obzirom da se od tada policajcima nitko nije obratio za pomoć u smislu da je vlasnik izgubljenog novca, iz PU zagrebačke ističu "kako je policiji u interesu da se vlasniku vrati ono što je njegovo, a u ovom slučaju to je novac".

VIDEO: KUNE NA CESTI U ZAGREBU 'Meni su letjeli novci po cesti, ali spasio sam karte Dinama!'

Policija s razlogom nije objavila o kojoj se svoti novaca radi, ali razumljivo je da tu informaciju zna samo vlasnik izgubljene kuverte.

- Ovim putem pozivamo vlasnika izgubljenog da dođe u policijsku postaju i dokaže da je upravo on vlasnik novca i da mu se vrati ono bez čega je 'na za sada neutvrđeni način ostao' - zaključuju iz zagrebačke policije.

 

Tema: Hrvatska

Možda vas zanima i ovo:
Message