Obavijesti

News

Komentari 109

'Meni su letjeli novci po cesti, ali spasio sam karte Dinama!'

'Meni su letjeli novci po cesti, ali spasio sam karte Dinama!'
4

Ne ljutim se na ljude koji su skupljali novčanice po cesti. No na mom mjestu je mogao biti netko o čijoj plaći ovisi cijela obitelj. Novčanik je pronašao odvjetnik, nije htio ni čuti za nagradu, kaže nam Ivica

Išao sam platiti neke račune i kad sam se vratio do auta, račune sam htio staviti u fascikl. Baš mi je u tom trenu zazvonio mobitel, novčanik sam stavio na krov i zaboravio na njega, ispričao nam je Ivica, koji je u petak u Zagrebu ostao bez oko 5000 kuna, nakon što su mu se novčanice razletjele Branimirovom ulicom.

POGLEDAJTE EKSKLUZIVNI VIDEO

Pokretanje videa ...

'Nisam ni znao da sam ga izgubio'

Kaže kako radi 100 metara od mjesta gdje je krenuo s novčanikom na krovu.

- Bio sam u žurbi, morao sam na neki sastanak. Ništa nisam ni znao dok me nije nazvao odvjetnik Tomislav Zorić i rekao mi da je moj novčanik kod njega. Odmah sam pogledao u torbicu. Pogađate, nije bilo novčanika - kaže nam Ivica.

POGLEDAJTE VIDEO

Pokretanje videa ...

'Ne ljutim se na one koji su uzeli novac'

Neki vozači stali su na suprotnoj strani ceste pa su pretrčavali preko pune linije. Ivica je imao sreću da je naišao odvjetnik Tomislav Zorić, koji je zaustavio automobil na suprotnoj strani ceste, pokupio novčanik i kasnije ga nazvao.

- Dan prije sam kupovao vino i trebalo mi je gotovine. Nisam sto posto siguran koliko je novca bilo, oko 5000 sigurno. Kasnije sam se našao s odvjetnikom i dobio natrag svoj novčanik. Što je bilo u njemu? Ma, 100 kuna i dvije godišnje ulaznice Dinama. Za tih sto kuna smo popili koje pivo i dvije kave. Htio sam mu dati nešto za nagradu, ali nije htio. Pusti novac, spašene su Dinamove godišnje karte, ha, ha, ha - dodao je Ivica, koji kaže da se ne ljuti na prolaznike koji su uzimali novac.

'Mogao je to biti čovjek o čijoj plaći ovisi cijela obitelj'

- Nadam se da će ga dobro iskoristiti. Hvala Bogu pa mi novac ne treba toliko, ali na mom mjestu mogao je biti netko tko je podigao cijelu plaću i o kojem ovisi cijela obitelj. To bismo trebali imati na umu - zaključio je Ivica. 

Ostavio je novčanik na krovu i krenuo, vozači razgrabili novac
Ostavio je novčanik na krovu i krenuo, vozači razgrabili novac

Pokretanje videa ...

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...