To je to što me zanima!

Divljak (34) u BMW-u koji je pretukao ženu bio je rastrojen tijekom sumanutog pohoda?

M. G. (34) napao je poznanicu (58) na Šestinskom trgu, zatim prijetio njezinoj kćeri, srušio motociklista, vozio u suprotnom smjeru, zabio se u drvo pa pobjegao. Uhitili su ga u nedjelju
Vidi originalni članak

Osobito teška tjelesna ozljeda, dvije prijetnje i obijesna vožnja - za čak četiri kaznena djela zagrebačka policija prijavila je 34-godišnjeg M. G., kojega sumnjiče za divljanje na Staru godinu po centru Zagreba. Nakon završetka kriminalističke obrade poslijepodne doveli su ga na ispitivanje u prostorije Općinskog državnog odvjetništva u Zagrebu. Kako neslužbeno doznajemo, zbog svog stanja prije ročišta podvrgnut je psihijatrijskom vještačenju.

Neslužbeno doznajemo i da mu je određen istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja djela. 

Kako je izvijestila zagrebačka policija, provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrdili su kako je osumnjičeni 34-godišnjak 31. prosinca 2022. godine oko 16.20 sati došao BMW-om zagrebačkih registarskih oznaka do autopraonice na Šestinskom trgu u Zagrebu. Izašao je iz automobila i prišao 58-godišnjakinji, koju poznaje od ranije, započeo s njom razgovor i počeo joj prijetiti, da bi potom fizički nasrnuo na nju i teško je ozlijedio. Nakon toga se vozilom udaljio s mjesta događaja.

'POKOSIO' STUPIĆE, ZABIO SE U STABLO... Ovo je muškarac koji je prijetio i pretukao ženu (58) pa u BMW-u divljao po centru Zagreba

U međuvremenu je ozlijeđenoj ženi prišla kći (32). Ispričala joj je što je 34-godišnjak govorio jer je u tim svojim prijetnjama spomenuo i nju. Sve je to kod obje žene izazvalo osjećaj straha i bojazni za vlastiti život i živote članova njihove obitelji. Ozlijeđenu 58-godišnjakinju prevezli su u Klinički bolnički centar Sestre milosrdnice, gdje su utvrdili kako je teško ozlijeđena te je podvrgnuli operativnom zahvatu. Kako smo neslužbeno doznali, ima slomljena rebra.

Nakon što je pretukao 58-godišnjakinju, nastavio je voziti BMW, pri čemu je, kako sumnja policija, u užem centru Zagreba iz obijesti teško kršio prometne propise izazivajući opasnost za prolaznike i druge sudionike u prometu. Također, odbijao je stati na naredbu policajaca koji su ga u službenom vozilu pokušavali zaustaviti svjetlosnom i zvučnom signalizacijom.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U Klaićevoj ulici u takvoj je obijesnoj vožnji prednjim i desnim dijelom BMW-a naletio na motocikl zagrebačkih registarskih oznaka. Vozač je pao na kolnik, a udarac je motocikl odbacio na nogostup. Pukom srećom, nitko nije teže ozlijeđen. Ni tad nije stao, nego je nastavio voziti Klaićevom ulicom u suprotnom, odnosno zabranjenom smjeru, prošao je raskrižje s Rooseveltovim trgom, nakon čega je kraj Trga Republike Hrvatske zbog neprilagođene brzine izgubio nadzor nad vozilom i porušio metalne stupiće. U nekontroliranom kretanju kraj Hrvatskog narodnog kazališta sletio je izvan ceste s jugoistočne strane raskrižja Mažuranićeva trga na travu i naletio na stablo.

- Dovezao se iz suprotnog smjera i zabio u drvo. On je odmah izašao i pobjegao, a ja sam pokušao pomoći djevojci koja se još nalazila u autu. Kad je izašla, i ona se odšetala - rekao je očevidac za Dnevnik Nove TV.

U nedjelju ujutro pronašli su ga policajci i uz uporabu sredstava prisile priveli na kriminalističko istraživanje. Jutarnji list piše kako bi sumanuti pohod mogao biti povezan s obračunom dviju kriminalnih skupina.

Idi na 24sata

Komentari 41

  • zgazite.blitvare 04.01.2023.

    Ime i Prezime?

  • kokoricko 03.01.2023.

    tko je M.G.?

  • svi u ku.... 03.01.2023.

    Pa ako je rastrojen onda 10 godina liječenja u umobolnici a ne sada će ga suci pustiti na kućno liječenje ! Sve krivi psihijatri i suci ! Odlazi država u ku... !

Komentiraj...
Vidi sve komentare