Obavijesti

News

Komentari 41

Divljak (34) u BMW-u koji je pretukao ženu bio je rastrojen tijekom sumanutog pohoda?

Divljak (34) u BMW-u koji je pretukao ženu bio je rastrojen tijekom sumanutog pohoda?
1

M. G. (34) napao je poznanicu (58) na Šestinskom trgu, zatim prijetio njezinoj kćeri, srušio motociklista, vozio u suprotnom smjeru, zabio se u drvo pa pobjegao. Uhitili su ga u nedjelju

VIDEO

Osobito teška tjelesna ozljeda, dvije prijetnje i obijesna vožnja - za čak četiri kaznena djela zagrebačka policija prijavila je 34-godišnjeg M. G., kojega sumnjiče za divljanje na Staru godinu po centru Zagreba. Nakon završetka kriminalističke obrade poslijepodne doveli su ga na ispitivanje u prostorije Općinskog državnog odvjetništva u Zagrebu. Kako neslužbeno doznajemo, zbog svog stanja prije ročišta podvrgnut je psihijatrijskom vještačenju.

Neslužbeno doznajemo i da mu je određen istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja djela. 

Kako je izvijestila zagrebačka policija, provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrdili su kako je osumnjičeni 34-godišnjak 31. prosinca 2022. godine oko 16.20 sati došao BMW-om zagrebačkih registarskih oznaka do autopraonice na Šestinskom trgu u Zagrebu. Izašao je iz automobila i prišao 58-godišnjakinji, koju poznaje od ranije, započeo s njom razgovor i počeo joj prijetiti, da bi potom fizički nasrnuo na nju i teško je ozlijedio. Nakon toga se vozilom udaljio s mjesta događaja.

Ovo je muškarac koji je prijetio i pretukao ženu (58) pa u BMW-u divljao po centru Zagreba
Ovo je muškarac koji je prijetio i pretukao ženu (58) pa u BMW-u divljao po centru Zagreba

U međuvremenu je ozlijeđenoj ženi prišla kći (32). Ispričala joj je što je 34-godišnjak govorio jer je u tim svojim prijetnjama spomenuo i nju. Sve je to kod obje žene izazvalo osjećaj straha i bojazni za vlastiti život i živote članova njihove obitelji. Ozlijeđenu 58-godišnjakinju prevezli su u Klinički bolnički centar Sestre milosrdnice, gdje su utvrdili kako je teško ozlijeđena te je podvrgnuli operativnom zahvatu. Kako smo neslužbeno doznali, ima slomljena rebra.

Nakon što je pretukao 58-godišnjakinju, nastavio je voziti BMW, pri čemu je, kako sumnja policija, u užem centru Zagreba iz obijesti teško kršio prometne propise izazivajući opasnost za prolaznike i druge sudionike u prometu. Također, odbijao je stati na naredbu policajaca koji su ga u službenom vozilu pokušavali zaustaviti svjetlosnom i zvučnom signalizacijom.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

Divljao centrom Zagreba BMW-om: Vozio je u krivom smjeru, udario motocikl pa pobjegao 01:15

U Klaićevoj ulici u takvoj je obijesnoj vožnji prednjim i desnim dijelom BMW-a naletio na motocikl zagrebačkih registarskih oznaka. Vozač je pao na kolnik, a udarac je motocikl odbacio na nogostup. Pukom srećom, nitko nije teže ozlijeđen. Ni tad nije stao, nego je nastavio voziti Klaićevom ulicom u suprotnom, odnosno zabranjenom smjeru, prošao je raskrižje s Rooseveltovim trgom, nakon čega je kraj Trga Republike Hrvatske zbog neprilagođene brzine izgubio nadzor nad vozilom i porušio metalne stupiće. U nekontroliranom kretanju kraj Hrvatskog narodnog kazališta sletio je izvan ceste s jugoistočne strane raskrižja Mažuranićeva trga na travu i naletio na stablo.

Zagreb: Privođenje vozača BMW-a koji je na staru godinu izazvao prometnu nesreću kod HNK

- Dovezao se iz suprotnog smjera i zabio u drvo. On je odmah izašao i pobjegao, a ja sam pokušao pomoći djevojci koja se još nalazila u autu. Kad je izašla, i ona se odšetala - rekao je očevidac za Dnevnik Nove TV.

U nedjelju ujutro pronašli su ga policajci i uz uporabu sredstava prisile priveli na kriminalističko istraživanje. Jutarnji list piše kako bi sumanuti pohod mogao biti povezan s obračunom dviju kriminalnih skupina.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 41
VIDEO

Tuga u Makarskoj nakon smrti susjede Milke (73): 'Brinula se o sinu, tko će sada njemu pomoći'
UHITILI MUŠKARCA (40)

Tuga u Makarskoj nakon smrti susjede Milke (73): 'Brinula se o sinu, tko će sada njemu pomoći'

Muškarca (40) priveli su zbog izazivanja smrti iz nehaja. On je verbalno napao Milku B. (73) ispred zgrade, a potom ju i odgurnuo. Žena je potom preminula nakon što joj je pozlilo

Užas u Londonu: Zabio se u kuću pa izašao i sjekao ljude mačem! Među ozlijeđenima i policajci
OPSADNO STANJE

Užas u Londonu: Zabio se u kuću pa izašao i sjekao ljude mačem! Među ozlijeđenima i policajci

Muškarac se prvo autom zabio u jednu kuću, zatim je počeo napadati ljude koji su čekali metro na stanici na sjeveroistoku Londona. Policija je objavila da je više ozlijeđenih, a napadača su uhitili
VIDEO Radić: 'DP ne može biti u većini gdje je SDSS i Možemo!. Ne bojimo se novih izbora'
TKO JE BLIŽI VEĆINI?

VIDEO Radić: 'DP ne može biti u većini gdje je SDSS i Možemo!. Ne bojimo se novih izbora'

Peđa Grbin je rekao kako je na Domovinskom pokretu odluka što i kako dalje, a da je na stolu i opcija ponavljanja izbora