To je to što me zanima!

'Domovinski pokret prekinut će vladajući duopol HDZ-a i SDP-a'

Škoro, koji je i potpredsjednik Hrvatskoga sabora, rekao je to na osnivačkoj Skupštini podružnice Domovinskog pokreta za Virovitičko-podravsku županiju te dodao kako je to 17.  podružnica stranke
Vidi originalni članak

Predsjednik Domovinskog pokreta Miroslav Škoro rekao je u utorak u Slatini kako je Domovinski pokret snaga koja će na predstojećim lokalnim izborima polučiti rezultat kojim će prekinuti vladavinu duopola HDZ-a i SDP-a.

POHOD NA ISTRU Škoro: Domovinski pokret će probati politički provjetriti Istru

Škoro, koji je i potpredsjednik Hrvatskoga sabora, rekao je to na osnivačkoj Skupštini podružnice Domovinskog pokreta za Virovitičko-podravsku županiju te dodao kako je to 17.  podružnica stranke, osnovane u veljači ove godine koja je za  kratko vrijeme postala treća politička opcija u Hrvatskoj.

MIROSLAV ŠKORO: 'U Zagrebu smo tu gdje jesmo jer se vodi na rodijački način'

Za predsjednika podružnice izabran saborski Daniel Spajić, dopredsjednici su Ilija Nikolić, Ivan Matić, Siniša Bedeković, Vinko Kukuljan i Željko Kraljević, a rizničara Hrvoje Svoboda.

BITKA ZA ZAGREB Razjedinjena desnica pomaže Bandiću: HDZ traži kandidata, Škoro napao Most koji ide sam

- Tu smo da budemo alternativa. U Virovitičko-podravskoj županiji već 30 godina je na vlasti HDZ koji nikako ne radi dobro zbog čega stanovnici odlaze i više se ne vraćaju. Mi smo ti koji će te stvari mijenjati, okupiti oko sebe ljude koji misle drugačije, poštenije, bolje i transparentnije. Nadam se da će ljudi nadvladati strah i pridružiti nam se kako bismo nešto promijenili - rekao je Spajić.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • 16.12.2020.

    Izgubljen u razmišljanju o neispunjenim političkim ambicijama. U glavama neki košmar prošlih vremena.

  • Kikać_1 16.12.2020.

    A joj, ovaj i njegov Fis dur...

  • Smoke_on_the_Water 16.12.2020.

    30 godina nakon što smo ostvarili sve nacionalne ciljeve pojavljuje se tamburaš koji hoće sa svojom sektom "domovinski pokret"  ponovo sve to  iz samo njima znanih razloga postići. Kad bi građani Hrvatske bili blesavi kako Škoro misli da jesu, povjerovali bi da im je bolje sa  pernarima, buljama, škorama, grmojama, sinčićima,  petrovima, taritašima, hreljama, beljacima, bernardićima, aleksićima i sličnima pa bi takve birali. No narod nije blesav i ništa od tamburaša ne može naučiti niti dobrog očekivati. 

Komentiraj...
Vidi sve komentare