To je to što me zanima!

'Evakuirat ćemo neke ljude, ali za plan nismo mi zaduženi'

Gradonačelnik Petrinje se na presici osvrnuo na navode o lošoj poslijeratnoj obnovi kuća te objasnio zašto je sinoć automobilom probio ogradu...
Vidi originalni članak

Hvala vam svima što ste danas tu i i što ste pružili ruku ovom gradu - rekao je gradonačelnik Darinko Dumbović na presici u Petrinji.

POGLEDAJTE VIDEO:

Prokomentirao je i navode o lošoj poslijeratnoj obnovi kuća.

- Nikad mi se nitko nije žalio na obnovu kuća i koliko ja znam, ima samo par kuća, a ne toliko koliko se priča. Kada smo dobili te kuće nakon obnove tada smo s veseljem dočekali povratak, ali sada kada vidimo kakva je situacija kada se dogodi potres, tada moramo izvući iskustvo da ovdje više ne želimo temelje koji nisu od armiranog betona. Sad je jedinstvena prilika da napravimo dobar posao ispočetka i izgradimo grad kojem niti jedan potres ne može ništa. Ne želim sada govoriti o vremenu koje je bilo prije, ali moramo iz toga izvući pouku - rekao je.

'SPREMAN SAM ODGOVARATI' Dumbović o probijanju ograde: 'Kriv sam, što biste vi napravili u mojoj situaciji? Išao sam ženi'

Gradonačelnik Petrinje osvrnuo se i na svoj sinoćnji prekršaj, kada je unatoč policijskoj zabrani autom otišao u centar Petrinje.

- U situaciji kada se dogodio potres, moja je kuća u ulici Ivane Brlić Mažuranić, u centru grada, i žena je bila tamo. U trenutku potresa morao sam pojuriti do nje. Možete pogledati na autu da nema ogrebotina, nisam primijetio da sam srušio ogradu. Ja znam da sam pogriješio. Što biste vi napravili da je vama ženi na glavu pao jedan grijači uređaj na glavu i ozlijedio ju? Sinoć se javila u panici i jednostavno sam morao doći do supruge i došao sam na način koji nije propisan - rekao je.

- Ispričavam se svima onima kojima sam u ovih zadnjih 10 dana napravio ili rekao krivu riječ. Ovo sinoć je bilo prestrašno, to je bio jedan šok u kojem sam ja rekao da moramo zatvoriti grad. Rekao sam ženi da mi moramo iz te kuće van, kad me pitala gdje ćemo, rekao sam joj da ode na more, ja moram ostati ovdje - objasnio je Dumbović.

Idi na 24sata

Komentari 65

  • pijevac 08.01.2021.

    e moj Dumboviću, ti bi bio glavni ,a neka ti netko drugi organizira i odgovara...hadezeovski

  • sexy_trubadur 08.01.2021.

    Jad i tuga sta je ova banda napravila od ove zemlje i ovog naroda ,pod izgovorom da nas pljackaju i napadaju srbi ? sta je ovo sto se desava po njihovom misljenju ??

  • 08.01.2021.

    Jeste pročitali kako je žena iz Petrinje išla odjaviti internet u tcom,a djelatnica joj kaže da vrati ruter, Žena kaže porušen mi stan ne mogu do Rutgers.Ova kaže nabavite ga to je naše vlasništvo.Taj T-Com je katastrofa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare