To je to što me zanima!

Fuchs najavio da će djeca biti u školi od 8 do 17 sati: Što vi o tome mislite, ispunite ANKETU

Reformski proces ide u smjeru da sva djeca idu na cjelodnevnu nastavu, minimalno do 15 sati, a ako lokalna sredina odluči, postoji mogućnost produžetka do 17 sati, rekao je Radovan Fuchs
Vidi originalni članak

Počela je škola. Ministar znanosti i obrazovanja Radovan Fuchs posjetio je škole u Zadarskoj županiji gdje je svima poželio sretan početak nove školske godine koja je krenula uz nešto blaže korona mjere nego lani.

Pogledajte video

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U školi od 8 do 17

Potom je rekao kako se ide u veliki reformski zahvat u smjeru da sva djeca idu na cjelodnevnu nastavu.

- Proces ide u smjeru da sva djeca idu na cjelodnevnu nastavu, minimalno do 15 sati, a ako lokalna sredina odluči, postoji mogućnost produžetka do 17 sati - rekao je.

ANKETA

Idi na 24sata

Komentari 139

  • Nenad Akšan 07.09.2021.

    Sve pametniji od pametnijeg , experimentiraju na omladini ?

  • kajbiti 07.09.2021.

    Većina ljudi ovdje komentira a uopće ne razumije koncept takve škole. Apriori kažu, moje dijete neće ići u takvu školu, a onda odsele u Njemačku ili Švedsku i na sva usta hvale školu u kojoj djeca riješe zadaću, ne nose knjige doma ni za vikend. I naravno, bave se raznim izvanškolskim aktivnostima. Pa nisu na robiji. Ali, kod nas je bitno biti protiv. Najbolje da dođu doma u podne i onda dok ne dođu starci sa posla se vucaju po cesti ili sjede za mobitelom.

  • Pig Benis oOo 07.09.2021.

    Ne razumijem sto ljude toliko smeta taj prijedlog. Ja bi odmah potpisao ovo. A ne da imam dvije smjene, i sva zahebancija koja se veze uz to. Mali mi dodje doma, i prcka po mobitelu i kompjuteru pet sati dok ja ne dodjem doma. Ovako bi lijepo napisao svu zadacu, bio na igralistu i sve izvannastavne aktivnosti bi bile u isto vrijeme svaki tjedan.

Komentiraj...
Vidi sve komentare