To je to što me zanima!

'Grbin Za dom spremni, Benčić čiji je stric svećenik, a nije išla na mise, Raspudić Bruce Lee'

HDZ-ov zastupnik Ante Deur osvrnuo se za saborskom govornicom na premijerske kandidate - protukandidate njegovu šefu Plenkoviću
Vidi originalni članak

Danas imamo Ivana Pernara kao prije tri godine prvog Ivana Pernara. Tada smo imali Ivana Pernara koji je bivšem gradonačelniku dolazio na presice, došli su i na Jakuševec, zabili zastavu "Zagreb je naš" i krenuli s predizbornim obećanjima, kazao je HDZ-ov Ante Deur govoreći za saborskom govornicom o aktualnom zagrebačkom gradonačelniku Tomislavu Tomaševiću, a osvrnuo se i na premijerske kandidate. 

ODGOVOR PREMIJERU Grbin: Plenković neuspješnim lansiranjem laži samo pokušava skrenuti pažnju s afera...

- Sjećamo se našeg Peđe Grbina po pjesama "Za dom spremni" kada smo shvatili da je Marko Perković Thompson očitao njegovo djetinjstvo. I tako kreće tada u svoju političku bitku s tadašnjim predsjednikom Vlade Zoranom Milanovićem. Danas je u Saboru gdje sam ga molio da se prijavi u DORH, ali ne, on hoće biti premijer - rekao je pa nastavio sa Sandrom Benčić. 

IMOVINSKE KARTICE Zbog slučaja Sandre Benčić će mijenjati pravila za sve ostale?

- Nema je danas tu, vjerojatno je negdje na terenu, pregledava oko škola da li je svo smeće odvezeno, da li divlje svinje hodaju po Zagrebu, da li je ZOO u potpunosti došao u Zagreb, da li su Jakuševec i barjak "Zagreb je naš" još uvijek na istom mjestu. Stric je bio na Križnom putu, svećenik, ona ne ide na misu, ali je on to odobravao. Zamislite kako bi to stric svećenik gledao kad su u Novom Zagrebu okupirali da se ne može crkva graditi. Čovjek je prošao muke hrvatskog naroda, možda ni ne sanjajući da će ta njegova unuka danas predvoditi sličnu skupinu - istaknuo je. 

KOLUMNA: TOMISLAV KLAUŠKI Raspudić bi slao vojsku da puca na migrante, ali ne zna na čijoj bi strani točno bio 1941. godine

Nije izostavio ni Ninu Raspudića. 

- U vrijeme tužnog rata Bošnjaka napravio je spomenik Bruce Leeju da bi objasnio žrtvama hrvatskog naroda "što niste vidjeli, sad će vam Bruce Lee pokazati", a Bošnjacima je tu drugi Bruce Lee. Danas mu smeta i križ oko vrata Marijane Petir, na koji je način Andrej Plenković došao. Što očekivali od njega? Vjerojatno bi umjesto bana Jelačića stavio Bruce Leeja da pokaže i ovdje hrvatskom narodu "evo me, stigao sam u Zagreb." Čovjek koji se borio za građansku Bosnu, koji nije imao identitet hrvatskog naroda ni čovjeka, danas kao veliki domoljub, kao Zoran Milanović, kad je u predizborno vrijeme rekao da mu je djed bio u ustašama. Valjda ćemo čuti gdje je bio i djed Nine Raspudića - poručio je.  

Idi na 24sata

Komentari 5

  • melin51 26.09.2023.

    Šlag na saborskoj torti svakako je anemični premijer uvijek spreman za punokrvnu svađu.

  • Pobjeda veleizdaje 26.09.2023.

    Pametnima u ovoj Drzavi je vrlo jasna situacija i sacekajmo da se uvjerimo da su oni najpametniji bili u pravu koji goinama ukazuju na raspad sistema !! Gdje su u Hrvatskoj doktori, gdje je stupanj obrazovanosti , gdje su radna mjesta koja su trebala biti za Hrvatske gradjane a zavrsila su radnom snagom iz bangladeza i Nepala ! Gdje su rjesenja za korupciju , inflaciju i posrnulu ekonomiju ? Sto ce biti od Slavonijom u kojoj su najprije pogasili psenicu , sada i uzgoj svinja i proizvoda !? Za kraj kome jos nije jasno uvodjenje ekstra poreza iznajmljivacima je samo uvod u poreza na nekretnine ! Hrvati probudite se !!  

  • 26.09.2023.

    Ono jedu vrhunski za par eura imaju cca 3000e mjesečno plaće + sa strane većina ,i što će nego se zahebavati

Komentiraj...
Vidi sve komentare