To je to što me zanima!

Hrkalović je izašla iz pritvora

Bivšoj državnoj tajnici srpskog Ministarstva unutarnjih poslova (MUP) Dijani Hrkalović određen je pritvor od 30 dana, nakon što je dan ranije privedena i saslušana u okviru istrage prikrivanja dokaza ubojstva
Vidi originalni članak

Dijana Hrkalović, bivša srbijanska državna tajnica MUP-a, izašla je iz pritvora, piše u petak Blic. Kako navode ona je iz pritvora otišla u svoj stan. Istraga protiv nje završena je u četvrtak, saslušani su svi svjedoci, njih 20. U pritvoru u Centralnom zatvoru bila je od 15. listopada.

NAREĐIVALA NAČELNIKU POLICIJE Dijana Hrkalović ponovno saslušana, tereti se da je trgovala utjecajem u Srbiji
Dijana Hrkalović bila je najmoćnija žena srpske policije. Nazivali su je ‘željezna lady’ i ‘dama kamenog lica’. Srpski mediji pisali su i da je miljenica predsjednika Aleksandra Vučića te da ju je u MUP “nametnuo” tadašnjem ministru policije Nebojši Stefanoviću.

RASTROŠNA LIČANKA Hrkalović se natjecala s mafijom tko će više potrošiti: U jednom izlasku spiskala 17.000 eura

Sada ju sumnjiče za  trgovinu utjecajem i povezanost s kriminalnom skupinom Veljka Belivuka. Hrkalović je, prema tvrdnjama izvora na koje se pozivaju beogradski mediji, privedena jer se dovodi u vezu s uklanjanjem dokaza ubojstva Vlastimira Miloševića u siječnju 2017. godine.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • nokia8 10.12.2021.

    Retko ce neko bogat da lezi u zatvoru, tuzno ali istinito.

  • plavicro 10.12.2021.

    Ne vjerujem da će dugo,osim ako nema zaštitu.Ustvari i to je upitno pa tamo vlada vučko

  • Obren257 10.12.2021.

    Dali u ijednoj zemlji svijeta ima u visokoj politici postene vecine vladajucih?Pogledajmo nase politicke Farizeje-malom covjeku traze trunku krimena,a oni kradu i lazu naveliko u svim segmentima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare