Obavijesti

News

Komentari 21

Hrkalović se natjecala s mafijom tko će više potrošiti: U jednom izlasku spiskala 17.000 eura

Hrkalović se natjecala s mafijom tko će više potrošiti: U jednom izlasku spiskala 17.000 eura

Dijana Hrkalović je astronomski ceh napravila u jednom noćnom klubu u Budvi, a naručivala je samo najskuplja pića kako bi potrošila više od "izazivača"

VIDEO

Dijana Hrkalović, bivša državna tajnica MUP-a Srbije na ljetovanju u Crnoj Gori prihvatila je bizaran izazov na društvenim mrežama "Tko ima dublji džep" i u jednoj noći napravila astronomski ceh u najpoznatijem klubu u Budvi - potrošila je 17.000 eura! 

U Budvi je navodno bila u društvu visokopozicioniranih članova podzemlja bliskih kavačkom klanu i prihvatila je 'igru' da njeno društvo fotka račun koji napravi i šalje ga ekipi izazivača.

POGLEDAJTE VIDEO U ličkom selu Dijane Hrkalović

Pokretanje videa...

Dijana Hrkalović VIDEO

- Izlazila je uglavnom u poznate diskoteke Trocader i Top Hill u Budvi i objavljivala video snimke iz ludog noćnog provoda. Jednom prilikom je sa svojim društvom prihvatila izazov ekipe koja se provodila u drugoj diskoteci da se natječu tko će napraviti veći račun. Nekome iz njenog društva je na mobitel stigla fotka računa od oko 6.000 do 7.000 eura, koliko su izazivači potrošili, pa su odlučili potrošiti više od njih - kaže izvor Kurira i ističe da konobari nisu mogli vjerovati da je netko spiskao toliko novca u jednoj večeri. 

- Nije pitala koliko košta, samo je naručivala najskuplja pića. Na fotkama koje je slala vidio se stol na kojem su bile poredane najskuplje boce. Naručila je Chivas Regal Royal Salute 21, star 21 godinu. Boca košta 415 eura. Naručivala je Dom Perignon, čija je cijena 1500 eura po boci od 1,5 litre. Do kraja večeri potrošila je 17.000 eura - navodi izvor.

Hrkalović je mijenjala ime, jer se bojala osvete podzemlja - zvali su je 'Boginja mafije'
Hrkalović je mijenjala ime, jer se bojala osvete podzemlja  - zvali su je 'Boginja mafije'

Hrkalović je tako u jednoj večeri potrošila 34 prosječne crnogorske plaće, koje u Crnoj Gori iznose oko 500 eura. 

Prema riječima ljudi koji su bili u klubu, kada je Dijana oborila rekord i pobijedila u bizarnoj igri, vlasnici su zbog tako velikog računa morali konobarima poslati osiguranje. 

- Dogodilo se dva-tri puta da konobar naplati od gostiju po nekoliko tisuća eura, ali ne bi stigli do šanka. Neki gosti su konobare znali presretati na putu do šanka nakon što bi naplatili tako velike račune, uvukli bi ih u WC, pretukli i ukrali novac. Najčešće su tako velike račune radili kavčani, koji bi se bahatili, trošili silni novac i plaćali sve u kešu, što je privlačilo pažnju drugih gostiju - prepričava jedan od gostiju.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Novi detalji potrage: Izbrisane poruke na majčinom mobitelu, slikala kćer Danku iz 3 kuta...
NOVA SAZNANJA?

Novi detalji potrage: Izbrisane poruke na majčinom mobitelu, slikala kćer Danku iz 3 kuta...

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.
FOTO Ovo su muškarci koji su lagali da je Danka (2) kod njih: U kuću u BiH upali su specijalci
SNIMILI VIDEO NA TIKTOKU

FOTO Ovo su muškarci koji su lagali da je Danka (2) kod njih: U kuću u BiH upali su specijalci

Muškarci su tražili 50.000 KM za objavu informacija o nestaloj Danki Ilić (2)