News

Komentari 14

Hrkalović je izašla iz pritvora

Hrkalović je izašla iz pritvora

Bivšoj državnoj tajnici srpskog Ministarstva unutarnjih poslova (MUP) Dijani Hrkalović određen je pritvor od 30 dana, nakon što je dan ranije privedena i saslušana u okviru istrage prikrivanja dokaza ubojstva

Dijana Hrkalović, bivša srbijanska državna tajnica MUP-a, izašla je iz pritvora, piše u petak Blic. Kako navode ona je iz pritvora otišla u svoj stan. Istraga protiv nje završena je u četvrtak, saslušani su svi svjedoci, njih 20. U pritvoru u Centralnom zatvoru bila je od 15. listopada.


Dijana Hrkalović bila je najmoćnija žena srpske policije. Nazivali su je ‘željezna lady’ i ‘dama kamenog lica’. Srpski mediji pisali su i da je miljenica predsjednika Aleksandra Vučića te da ju je u MUP “nametnuo” tadašnjem ministru policije Nebojši Stefanoviću.

Sada ju sumnjiče za  trgovinu utjecajem i povezanost s kriminalnom skupinom Veljka Belivuka. Hrkalović je, prema tvrdnjama izvora na koje se pozivaju beogradski mediji, privedena jer se dovodi u vezu s uklanjanjem dokaza ubojstva Vlastimira Miloševića u siječnju 2017. godine.

Najčitaniji članci