To je to što me zanima!

Huanitov odvjetnik uputio je Kolindi zahtjev za pomilovanje

Huanito je javnosti postao poznat nakon što je krajem listopada 2014. godine uhićen zbog marihuane koju je posadio da od njih spravi dovoljnu količinu kanabisovog ulja koje mu je olakšavalo život
Vidi originalni članak

Poštovana gospođo predsjednice, obraćam Vam se izvan propisane procedure ohrabren vašim javnim istupom i pišem ovo ponukan vašom najavom da ste spremni iskoristiti svoje pravo na pomilovanje čak i prije nego što je naš zahtjev uopće upućen u Vaš ured, što dovoljno govori o dubini razumijevanja problema koji je pred svima nama, jer upućivanjem Huanita na izdržavanje kazne zatvora bio bi ugrožen i njegov život budući da je narušenog zdravlja i pri nesposobnosti zdravog rasuđivanja izjavio je da će si oduzeti život ako sustav ustraje na izvršenju kaznene sankcije, dio su zahtjeva za pomilovanje koji je odvjetnik Huanita Luksetića (41) Vladimir Gredelj u nedjelju uputio na adresu predsjednice kako bi se što prije riješile sve administrativne procedure, piše Večernji list. 

MAJKA U SUZAMA: 'HVALA PREDSJEDNICI' 'Huanito se blago nasmiješio i rekao: Mama, to je za sve nas'

Podsjetimo, Huanito (41) je osuđen na dvogodišnje izdržavanje zatvorske kazne.

NEDOSLJEDNO PRAVOSUĐE 'Huanito je dobio dvije godine dok ubojice slobodno šetaju...'

Huanito je javnosti postao poznat nakon što je krajem listopada 2014. godine uhićen jer je, nakon što je isprobao sve moguće medicinske i druge neučinkovite opcije, bez skrivanja, u dvorištu pred kućom posadio 11 biljaka marihuane s namjerom da od njih spravi dovoljnu količinu kanabisovog ulja koje mu je olakšavalo život i vratilo funkcije mišića tj. sposobnost govora i kretanja koje mu je oduzela teška bolest multiple skleroze. 

ISKORISTIT ĆE SVOJE PRAVO Kolinda: Kada Huanito podnese zahtjev, pomilovat ću ga...

Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović je najavila da će ga pomilovati kada podnese zahtjev. 

 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • škver 28.01.2019.

    U državi kriminala,kriminal se ozakonjuje. Točka.

  • Leo Archibald 28.01.2019.

    Pusim ja vec 28 god.

  • vutrazakon 28.01.2019.

    Stavili su izvan zakona biljku broj jedan na planeti

Komentiraj...
Vidi sve komentare