To je to što me zanima!

Igor Peterne: 'Možemo! će na Zagreb slomiti zube'

Predsjednik zagrebačkog Domovinskog pokreta Igor Peternel osvrnuo se u srijedu na proteklih godinu dana koliko su Tomislav Tomašević i Možemo na vlasti, poručivši kako im je Zagreb trebao biti pokazni poligon za Hrvatsku
Vidi originalni članak

- Radi se o ideološkoj franšiznoj sekti koja želi uvoditi svoju ideologiju u Grad Zagreb i misli da je Zagreb njihov, u skladu s njihovim sloganom 'Zagreb je naš', a na nama je da ih svakodnevno podsjećamo da Zagreb nije njihov, da je Zagreb grad svih ljudi, svih svjetonazora i nećemo dopustiti da ga pretvore u ono u što su pretvorili svoju platformu - poručio je Peternel na konferenciji za novinare.

Zagreb im je, rekao je, trebao biti pokazni poligon ali će na njemu slomiti zube i  propast će im planovi za općim osvajanjem Hrvatske.

KOLUMNA: TOMISLAV KLAUŠKI Tomašević i Možemo! u Zagrebu sve više igraju na srca građana, kad već sve druge stvari zapinju

- Jednako tako kao što su osvojili Zagreb sinergističkim efektom koji je vezan uz smrt i način vladanja bivšeg gradonačelnika Bandića, ali i uz nevjerojatnu medijsku potporu i glasanje kontra, gdje se dobar dio ljudi medijski zaveo, taj efekt se najvjerojatnije neće ponoviti u Hrvatskoj i tu će Zagreb ostati spasitelj Hrvatske od 'Možemo' - zaključio je Peternel.

- Postigli su rekord u Hrvatskoj dolaskom u potencijalni sukob interesa i prijavom kod Povjerenstva za sukob interesa. Sjećamo se svih onih problema u Holdingu, odlaska Uprave, zatim problema s Plinarom koji idu cijelo vrijeme, lutanja. Mi uopće ne znamo koliko su građani sigurni za sljedeću zimu što se tiče opskrbe plinom - nabrajao je Peternel.

Prisjetio se i bolnice Srebrnjak "gdje su imenovali Upravno vijeće koje je izabralo ravnatelja, a koji je valjda po kompetencijama bio ispravan, ali nije bio ideološki ispravan, pa je otišao i ravnatelj i cijelo Upravno vijeće".

NA ŽABICI Možemo! Rijeka protivi se prodaji gradskog zemljišta za gradnju autobusnog kolodvora

- Hoće li netko odgovarati za sramotu sa bolnicom Srebrnjak - pitao je.

Peternel je podsjetio da je glavni komunalni adut 'Možemo' bilo rješavanje otpada. - A vidimo na što grad danas sliči. To je zapušteni grad u kojem uopće nemamo viziju ni strategiju što će sa smećem biti u budućnosti - ustvrdio je.

Kulminiralo je, kaže, prošli tjedan skandalom s gradskim vrtićima, gdje je skoro 2000 djece sa svim uvjetima ostalo neupisano. - Mislim da je to porazno i sramota za gradsku vlast - poručio je Peternel. 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • ivanunited 16.06.2022.

    Kad ljudima bez dana staža daš najveći posao u gradu ,dogodi se ovo što gledamo...Za godinu dana uništili postojeće procese i infrastrukturu, nakon mandata možemo grad zagreb će izgledati kao hrvatska nakon privatizacije

  • Dokiban1991 16.06.2022.

    Možemo! sa Tomaševićem je realno ipak pokazao u prvoj godini da - Ne mogu . Osim pretvaranja Zagreba u dugine boje i opterećenja svih nas time , apsolutno ništa nisu napravili. Raspali su se čitavi sistemi ...od vrtića preko CZSS, pa do plinare, zbrinjavanja otpada .....i ne zaboravimo koliko je pomoćnika i firmi bez natječaja došlo i prošlo. Izdržat ćemo mi i naš Zagreb još koju godinu i ode Možemo! u zaborav

  • dasa texas 15.06.2022.

    Šta je Možemo napravio u ovih godinu dana?Ofarbao par klupica i biciklističkih staza.

Komentiraj...
Vidi sve komentare