To je to što me zanima!

Ipak nije prekršaj? DORH zbog ovog udarca pokrenuo istragu zbog mogućeg kaznenog djela

Luka Tiriel Abramović, Matej Krunić i Lovro Pavelić divljali su na skijalištu na Platku BMW-om, potom su napali HGSS-ovca. Policija je svima podijelila prekršajne prijave, ali DORH istražuje i kaznenu
Vidi originalni članak

Općinsko državno odvjetništvo u Rijeci je, vezano za događaj na Platku, otvorilo istraživanje protiv 21-godišnjeg hrvatskog državljanina (2001.) zbog postojanja osnovane sumnje u počinjenje kaznenog djela teške tjelesne ozljede u pokušaju iz članka 118. stavak 1. u vezi članka 34. Kaznenog zakona, priopćio je na svojim stranicama DORH.

DIVLJAŠTVO NA PLATKU Policija: Potpunu snimku dobili smo tek 2. veljače. Ranije smo imali tek parcijalne dijelove...

Policija ih prekršajno prijavila

Nakon što je policija petero sudionika tučnjave samo prekršajno prijavila te dostavila nadležnom državnom odvjetništvu posebno izvješće, Općinsko državno odvjetništvo u Rijeci je prošloga tjedna objavilo da će ipak provesti dodatne izvide, kako bi se utvrdilo postoji li sumnja i u počinjenje nekog kaznenog djela.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

TRAŽE IZMJENE ZAKONA Sindikat policije o Platku: 'Ništa pogrešno policajci nisu učinili. Nadležni sud kažnjava krivce'

DORH: Istražujemo moguće kazneno djelo

Sudeći po dostupnim podacima, istražuju osumnjičenog napadača, vjeruje se jednog od MMA boraca koji su na Platak došli divljati BMW-om, koji je u jednom trenutku, otkrile su snimke, brutalno udario nogom u glavu pripadnika HGSS-a...

ANALIZA KRIMINALISTA I ODVJETNICE Stručnjaci o slučaju Platak: 'To je za kaznu zatvora! Božinović treba slati unutarnju kontrolu!'

Podsjećamo, na Platku su u nedjelju 29. siječnja u brutalnom napadu ozlijeđeni HGSS-ovci i djevojka. Napali su ih MMA borci Luka Tiriel Abramović, Matej Krunić i Lovro Pavelić.  koji su na skijalištu driftali u BMW-u. Zapeli su u snijegu i jednog člana HGSS-a tražili su da im izvuče auto, kad je to odbio, nokautirali su ga. Šutirali su ga nogom u glavu dok je bio na podu. Bio je u nesvijesti. Ljudi koji su priskočili u pomoć vadili su mu jezik kako bi mu spasili život. Divljaci su napali još jednog čovjeka i djevojku koja je bila s njim. Udarili su je četiri puta. Napadnuti muškarac rekao je kako se borio s trojicom i da su mu slomili ruku. Njegova partnerica morala se javljati u bolnicu zbog ozljeda koje su joj nanijeli, dodao je.

SLUČAJ PLATAK Čedo Prodanović: Ovo je možda i pokušaj ubojstva! I slijepac to vidi. Ti što rade nemaju pojma

Idi na 24sata

Komentari 26

  • KoronaTime 07.02.2023.

    Razbiti glavu svoj trojici ali i čači HDZ ovcu koji očito ima prste u zataškavanju

  • KoronaTime 07.02.2023.

    Alooooo prokleto sudstvo, čemu istrage i gluposti kada se lijepo vidi na 100 kamera i snimaka kako udara čovjeka u glavu. Šta vam više treba??? Pa samo radi toga, bez obzira tko je krivac, treba odležati mjesec dana minimalno.

  • 07.02.2023.

    Zataskavanje nije uspjelo javnost treba pravit maksimalan pritisak na Vladajuce da se dovede red u Drzavi pa i po cijenu da Mitski AP ode s Vlasti i dodje bolo tko tko je Moralnonodgovoran prema svom Narodu a ne ovi koji ni neznaju sto tocno je Moralna odgovornost.

Komentiraj...
Vidi sve komentare