To je to što me zanima!

'Između Turudića i presretača je bilo 50 m, snimka je dokaz'

Turudić je pravomoćno kažnjen s tisuću kuna, a nakon svega krivnju svaljuje na policijski presretač koji mu se "nabio" na nekoliko metara od stražnjeg dijela i potaknuo da vozi brže
Vidi originalni članak

Ivan Turudić ne govori istinu i ne znam što mu sve to treba. Samo se još dublje zakapa. Mogao je odmah platiti 500 kuna kazna i ničega ovoga ne bi bilo, rekao je dobro upućeni policijski izvor za Večernji list koji je pregledao svaki detalj snimke na kojoj Turudić u okolici Bjelovara vozi brzinom 132,5 kilometara na sat. Ograničenje je bilo 80. 

KAŽNJEN S 1000 KUNA Turudić o bježanju policiji: Kriv je presretač što sam vozio brzo

Pravomoćno je kažnjen s tisuću kuna, a nakon svega krivnju svaljuje na policijski presretač koji mu se "nabio" na nekoliko metara od stražnjeg dijela i potaknuo da vozi brže. 

- Ma, policija ga u presretaču uopće nije slijedila, niti mu se “nabijala” na stražnji dio njegova automobila. Cijelo postupanje zapravo traje 30-ak sekundi. Presretač je na Turudića naletio u jednom blagom zavoju, a na snimci se potom jasno vidi kako je između Turudićeva i policijskog vozila konstantno osam ili devet isprekidanih bijelih crta po sredini prometnice. Znači, razmak između presretača i Turudića bio je barem 50-ak metara - rekao je policijski izvor. 

HITNO PROVJERILI Hrvatska pošta: Turudić četiri puta nije podigao pozive za sud

Navodi i kako Turudić nije reagirao odmah kad su ga kobre u Audiju prestigle i pokušale zaustaviti svjetlosnom oznakom. 

- Nastavio je vožnju. Tek se poslije, kod skretanja mjesta Dijebala kod Predavaca odlučio zaustaviti - rekao je izvor. 

Idi na 24sata

Komentari 181

  • stiven 28.09.2019.

    Da bilo je pedeset metara,ali dali ima snimka cijele pratnje,od pocetka,prikazuju samo ono što njima ide u korist,sve ostalo izrezano ili obrisano

  • 27.09.2019.

    Ma samo da policajci ne stradaju....

  • 27.09.2019.

    E Turudiću baš se zakopavaš bez veze, nimalo lijepo za suca. Mogao si to platiti na licu mjesta, kao i mi obični smrtnici. Kriv si, pa bar ti djeliš pravdu i trebao bi znati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare