News

Komentari 181

'Između Turudića i presretača je bilo 50 m, snimka je dokaz'

'Između Turudića i presretača je bilo 50 m, snimka je dokaz'

Turudić je pravomoćno kažnjen s tisuću kuna, a nakon svega krivnju svaljuje na policijski presretač koji mu se "nabio" na nekoliko metara od stražnjeg dijela i potaknuo da vozi brže

Ivan Turudić ne govori istinu i ne znam što mu sve to treba. Samo se još dublje zakapa. Mogao je odmah platiti 500 kuna kazna i ničega ovoga ne bi bilo, rekao je dobro upućeni policijski izvor za Večernji list koji je pregledao svaki detalj snimke na kojoj Turudić u okolici Bjelovara vozi brzinom 132,5 kilometara na sat. Ograničenje je bilo 80. 

Pravomoćno je kažnjen s tisuću kuna, a nakon svega krivnju svaljuje na policijski presretač koji mu se "nabio" na nekoliko metara od stražnjeg dijela i potaknuo da vozi brže. 

- Ma, policija ga u presretaču uopće nije slijedila, niti mu se “nabijala” na stražnji dio njegova automobila. Cijelo postupanje zapravo traje 30-ak sekundi. Presretač je na Turudića naletio u jednom blagom zavoju, a na snimci se potom jasno vidi kako je između Turudićeva i policijskog vozila konstantno osam ili devet isprekidanih bijelih crta po sredini prometnice. Znači, razmak između presretača i Turudića bio je barem 50-ak metara - rekao je policijski izvor. 

Navodi i kako Turudić nije reagirao odmah kad su ga kobre u Audiju prestigle i pokušale zaustaviti svjetlosnom oznakom. 

- Nastavio je vožnju. Tek se poslije, kod skretanja mjesta Dijebala kod Predavaca odlučio zaustaviti - rekao je izvor. 

Najčitaniji članci